roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

Pålitlig takomläggning i Sollentuna

Om du är i behov av en takomläggning i Sollentuna kommun så har du kommit helt rätt. Vi är specialister på alla takrelaterade ärenden och hanterar alla typer av projekt, oavsett storlek och omfattning. Vi ger dig som kund en trygg hantering genom hela projektet tillsammans med en god service och kontinuerlig kommunikation, från start till slut.

Vi är stolta över den prestation och engagemang vi ger dig som kund för att leverera en så bra helthetsupplevelse som möjligt. Med allt detta ihop med den kunskap som vårt team av experter besitter så är vi Stockholms takproffs som alltid ger våra kunder ett säkert hem. Ett tecken att en takomläggning börjar närma sig kan vara trasiga detaljer, takläckage, mögel och övriga påväxter. Att ignorera dessa tecken kan ledatill större och mer kostsamma reparationer och större skadeområden.

Med ett brett utbud av taktjänster som bland annat takomläggningar, reparationer, tvättar, målning, plåtarbeten och åtgärder av akuta takläckage så kan vi garantera ett väl utarbetat arbete som anpassas efter ditt och takets behov. Med det sagt så är inget projekt för litet för oss, oavsett om du bor i centrala Sollentuna, Edsviken, Väsjön, Grillbo eller Berghova så kan du alltid räkna med oss på TAK 2.0. 

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Välj TAK 2.0 för din takomläggning i Sollentuna kommun och upplev varför vi är det självklara valet. Låt våra experter ta hand om ditt hem och ge dig ett säkert tak med många bekymmersfria år att se fram emot.  

UTVALDA PROJEKT

Säkert och bestående resultat för ditt tak i Sollentuna

Oavsett om du behöver vår hjälp med nya hängrännor på taket i Norrviken, skräddarsydda plåtar för villan i Vaxmora, eller om du helt enkelt behöver professionell rådgivning för att fatta de bästa besluten om ditt tak – så är vi bara ett samtal bort. Du som kund kommer alltid i första rummet där vi ger dig skräddarsydda lösningar och ett förstklassigt hanterande av hela projektet.

När vi utför takomläggningar kan du känna dig trygg med vår 10-åriga garanti, och för servicearbeten erbjuder vi en 5-årig garanti. Vi följer alltid dom monteringsanvisningar som finns, samt Bygg AMA och/eller branschstandarder för att säkerställa högsta kvalitet. Vi genomför även riskanalyser och anpassar takskyddsåtgärder för varje arbete så våra värdefulla medarbetare kan känna sig trygga på sin arbetsplats. För oss är det av yttersta vikt att ditt tak förblir tätt och i bästa skick, så att du kan känna dig trygg och säker i ditt hem.

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Sollentuna för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar i Sollentuna

Sollentuna är en kommun som ligger norr om centrala Stockholm, det är en välutvecklad och levande kommun med ca: 75,000 invånare. Sollentuna erbjuder en mix av stads- och förortsliv, vilket gör detta till en attraktiv plats att leva och arbete i.

Kommunen har en rad olika bekvämligheter att erbjuda som exempelvis moderna köpcentrum, rekreationsanläggningar och utmärkta skolor. Allt detta gör Sollentuna för en idealisk plats för familjer. Sollentunas naturskönhet förstärks blad dom pittoreska områden med sjöar, parker och grönområden som tillsammans erbjuder en stor variation i utomhusaktiviteter och avkoppling.   

För den historiska entusiasten kan Sollentuna erbjuda fascinerande historiska landmärken som Edsberg herrgård och Jarlabankes runsten som ger en inblick i regionens förflutna. Allt detta kan du finna ett stenkast från centrala Stockholm. Det är en stro ära för oss på TAK 2.0 att få vara en den av den fantastiska och historiska plats som är just Sollentuna. En plats där vi ser fram emot att fortsätta hjälpa familjer för förtag att förnya och uppgradera sina hem till en hållbar och säker plats.

Sollentuna kommun ä ren historisk, natur skön och moderniserad plats endast en stenkast från centrala Stockholm. Med så mycket att erbjuda är detta en mycket populär plats för både familjer och företag, men även för den som vill få se mer av Stockholms.

Genom att välja en erfaren och kunnig hantverkare som dessutom har goda kunskaper om kommunen kan du känna dig trygg med att ditt hem är i trygga händer, och kommer leva upp till den höga standard som är Sollentuna kommun. Med det breda utbud av taktjänster som TAK 2.0 har så kan du alltid räkna med oss, och det i kombination med den trygghet du kommer känna i vår kundservice kan luta dig tillbaka och känna ett lugnt i att TAK 2.0 tar hand om allt åt dig. 

Redo för takomläggning i Sollentuna?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Sollentuna

Hur länge kan jag räkna med att mitt tak kommer hålla?

En vanlig ställd fråga kring takomläggning som har stor variation beroende på takets utseende, material och förutsättningar. Det finns lite olika riktlinjer att gå efter som mer är en indikation för livslängderna. Men det kan ändå vara till stor hjälp, då du får ett mer konkret tidsspann på när du bör ha lite extra kolla på dit tak.

Shingel: ca, 20 – 30 år

Papp: ca, 15 – 20 år

Betongpannor: ca, 20 – 50 år.

Tegelpannor: ca, 50 år. Ditt tegeltak kan hålla betydligt längre en så, då det finns tegeltak som har hållit i 100 år, om inte längre. Så med rätt underhåll kan pannorna hålla mycket länge.
 
Bandtäckning: ca, 50 år. Samma som med lertegel så finns det tak som har hållit i kring 100 år. Ser du till att underhålla taket kontinuerligt kommer det kunna hålla väldigt länge.

Täcker försäkringen takomläggningar?

I vissa fall kan den täcka, men generellt sätt så täcker inte försäkringen takomläggningar. Skicket på ditt tak faller under eget ansvar och underhåll, vilket rent krasst betyder att det ligger på dig som fastighetsägare att hålla koll på taket och göra det reparationer som behövs samt takomläggning.

Det finns fall då försäkringen har täck, och det är vid skador orsakade av extrema väderförhållanden, dvs storm, skyfall, kraftigt snöoväder osv.

Mer exakt information om vad som gäller och inom vilka marginaler man kan klassa ett väder som extremt finner du hos dit försäkringsbolag.
   
Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Hur väljer jag rätt material för min takomläggning?

Att välja det rätta materialet beror på takets förutsättningar, väderpåverkningar, budget och din estetiska preferens. Materialen som finns idag har ett tänkt syfte med sin utseende och utförande och vad som förväntas uppnå.

Som exempel papp, som passar på många tak men är optimalt för svagt lutande och platta tak, samt för den med en lägra budget. Eller betongpannor med en högre lackering som passar bra för utsatta tak, dvs tak i skogsområden eller med många kringliggande träd, då lackeringen hjälper till att förebygga påväxter. 

Är du sugen på att byta material från ditt befintliga i samband med en takomläggning? Inga problem! Men tänk bara på att det kan krävas ett bygglov eller en bygganmälan om du ska ändra takets utseende i form av material eller färg. Så ett tips är att kolla upp detta innan omläggningen startar. Denna information hittar du hos dig hem kommun. 

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.