roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

Varför ska du välja TAK 2.0 till din takomläggning

Vi är din go-to firma för allt som är relaterat till tak i Södertälje och hela Stockholms län. Oavsett om du bor i Mölnbo, Nykvarn eller Hölö kan vi erbjuda ett förstklassigt bemötande och utförande. Vårt unika värdeerbjudande ligger i dom kunskaper och expertis som vi levererar inom allt från takomläggningar till tvättar och takreparationer.

På TAK 2.0 är vi engagerade i säkerhet och hållbarhet med lång livslängd för ditt hem. Vi arbetar alltid enligt svensk standard inom varje arbetsmoment, från ett kvalitativt utförande till säkerheten för det arbetande under projektets gång.

Våra nöjda kunder växer sig allt fler, och vi kan stolt visa upp dom fina recensionerna som har lämnats över den upplevda kontakten från TAK 2.0.     

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Är du redo att uppleva en takleverantör med topp klassig svensk standard? Då har du kommit helt rätt. Mer vårt erfarna och extremt härliga team ger vi dig skräddarsydda lösningar för just dit tak, även för det mest skrämmande takutmaningarna. 

Njut av ron som kommer genom att anlita ett professionellt team som är experter på tak, och låt oss göra dit tak till ett av det snyggaste Södertälje har skådat.   

UTVALDA PROJEKT

Varför sak jag välja TAK 2.0 för min takomläggning i Södertälje?

TAK 2.0 har ett gott rykte för att tillhandahålla förstklassiga taktjänster i Södertälje. Vårt team av erfarna och skickliga taktekniker levererar alltid svensk standard i alla aspekter i vårt arbete. Där vi alltid använder högkvalitativa och hållbara material vilket är en stor fördel i dit val av takläggare.

Södertälje är en kommun med mycket att erbjuda, men sina pittoreska miljöer i Trosa till mer kommersiella delar som Järna. Med detta i beaktning är det viktigt att hitta ett företag som förstår och uppskattar viten i dessa olika miljöer.

För oss är det en självklarhet att spegla den omgivning som fastigheten befinner sig i till våra takarbeten, som att fånga den fantastiska idyllen som i Trosa eller en mer robust utseende i centrala Södertälje. Oavsett omgivning, storlek, omfattning och förutsättningar kan du räkna med att vi kan Södertälje.

Följ med på ett av våra takomläggnings projekt i området Östertälje i Södertälje kommun. Där har vi utfört en takomläggning med en kombination av ytskikt och shingel.

Även om taket var i behov av en omläggning behövde vi endast riva shingeldelarna av taket. Med många fina plåtdetaljer kring genomföringar och takkupor som har specialtillverkats just för denna takomläggning. Ännu ett projekt som vi lämnar med stolta steg där vi har en nöjd kund och ett hållbart snyggt tak.

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Södertälje för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar av TAK 2.0

Södertälje kommun ligger söder om Stockholm men ca: 98,900 invånare har mycket att erbjuda. I hjärtat av Södertälje finner du en ort med snabbt tempo, tät befolkning med både villaområden och stora bostadshus områden. Kommunen erbjuder också mer pittoreska delar som Enhöra, Järna, Trosa, Nykvarn och Hölö. Alla dessa olika områden har sin unika attraktionskraft och charm. 

Södertälje är även en kommun belägen med mycket historia, fantastiska landskap och stor infrastruktur. Med stora förtag som bland annat Scania AB och AstraZeneca med sina huvudkontor till en uppsjö av minde förtag är det en populär kommun för många företagare och en viktig del i Sveriges ekonomi. En ytterligare fantastisk del av Södertälje är anknytningarna till den svenska historian och Vikingatiden och dess bosättningar som är en del av den grund vi ser i dagens Södertälje och Stockholm.

I vissa fall kanske detta kan kännas som en utmaning att fånga dessa egenskaper i taktiska takomläggningar, men inte för oss. Vi ser det i stället som en självklarhet att följa kommunens och orternas röda tråd som omgivning, aktiekur, budget och hållbarhet i våra takomläggningar.

Med sina många fantastiska egenskaper är Södertälje en rik kommun på infrastruktur, historia, bostadskomplex och pittoreska idyllbyar. Med allt som kommer med sådana förutsättningar kan du känna dig trygg med att välja TAK 2.0 till din takomläggning. Vi kan Södertälje och dess charm som spelagas i byggnader och tak. Ser fram emot att fortsätta bidra till kommunens bevarande av historia och utveckling.      

Redo för takomläggning i Södertälje?

Under en längre tid har husägare i Södertälje och kringliggande kommuner litat på TAK 2.0 över sina takrelaterade ärenden. Vi erbjuder allt du kan tänka dig inom tak med allt från omläggningar på K-märkta fastigheter till omläggningar av villor, radhus, bostadshus osv.

Med ett tillvägagångssätt som följer den svenska standarden och kvalitetskraven, kan vi säkert säga att vi vet vad vi pratar om gällande tak. Det är precis på grund av denna anledning som vi uppskattar våra projekt i Södertälje. Med sin rika mångfald av stila och behov är det en idealisk plats för en takexpert att lämna sitt avtryck på. 

Tak 2.0’s värderingar speglas av våra kunders upplevelser. Här delar vi stolt med oss av dom fina omdömen våra kunder har berikat oss med i Södertälje och närliggande områden. 

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Södertälje

Hur ofta ska jag byta mitt tak i Södertälje?

En vanlig ställd fråga kring takomläggning som har stor variation beroende på takets utseende, material och förutsättningar. Det finns lite olika riktlinjer att gå efter som mer är en indikation för livslängderna.

Men det kan ändå vara till stor hjälp, då du får ett mer konkret tidsspann på när du bör ha lite extra kolla på dit tak.

Shingel: ca, 20 – 30 år
Papp: ca, 15 – 20 år
Betongpannor: ca, 20 – 50 år.
Tegelpannor: ca, 50 år. Ditt tegeltak kan hålla betydligt längre en så, då det finns tegeltak som har hållit i 100 år, om inte längre. Så med rätt underhåll kan pannorna hålla mycket länge.
Bandtäckning: ca, 50 år. Samma som med lertegel så finns det tak som har hållit i kring 100 år. Ser du till att underhålla taket kontinuerligt kommer det kunna hålla väldigt länge.

Vad är en takomläggning?

En takomläggning är när hela yttertaket bytts ut mot ett nytt. Detta är ett utförande som går till som så att man river bort allt material mer till antingen råsponten eller takstolarna beroende på omläggningens omfattning.

Sedan bygger man upp taket igen men nytt material. Detta kanske låter som ett stort och lite skrämmande projekt, det är därför vi finns.    

Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Kan man genomföra takomläggningar under hela året i Huddinge?

Beroende på vilken taktyp det handlar om så kan man genomföra takomläggning i större utsträckning än vad man kan tro. Tak med pannor kan genomföras på vintern, och det kan till och med vara till en större fördel att byta taket på vintern än hösten. 

I vissa moment behöver underlaget vara helt tort, som kan vara enklare att få till med snö och minusgrader än med regn.

Däremot så rekommenderas det ej att genomföra pappomläggningar under regn och snöperioder. Då momenten som kräver tort underlag är lite mer kritiska och tar längre tid. Samt att bränna papp så önskas det plusgrader så att klistret fäster. 

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.