Karin Hanson
Karin Hanson
2023-11-05
Som förväntat
Gunnar Nyström
Gunnar Nyström
2023-09-15
Mycket bra, från offert till utförande. Rekommenderas!
William Moberg
William Moberg
2023-09-15
Hade fått läckage genom min balkong, via karmen samt tröskel, hade en plåtslagare som var proffisionel och trevlig. Han gjorde ett bra och snyggt jobb efter sig och kommunicerade efter vad jag ville ha gjort, är själv snickare och kan varmt rekommendera denna firma
Lars Boden
Lars Boden
2023-06-17
Tydlig offert, proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande
Montserrat Bassa Vila
Montserrat Bassa Vila
2023-06-10
Satt ny skorsten. Bra gjort och bra kontakt med Max.
VÅRA TJÄNSTER

Välj TAK 2.0 för din takomläggning i Sigtuna

På TAK 2.0 förstår vi vikten av ett välfungerande och säkert tak. Med tiden kommer taket att utsättas för diverse påfrestningar och tecken på slitage och då blir skador ofrånkomligt. Att ignorera dessa tecken kan leda till vidare skador på ditt hem och större reparationskostnader. Med den breda servicen vi erbjuder som takomläggningar, reparationer, taktvätt, takmålning, plåtarbeten och åtgärder av akuta takläckage är vi ett företag du kan lite på oavsett vad du behöver hjälp med. 

Vi besitter bred kunskap inom tak och kan ge dig en skräddarsydd lösning som är anpassad för just ditt tak ihop med behov och budget. I och med detta så är inte alltid en takomläggning rätt alternativ, då du kan komma väldigt långt med exempelvis reparationer, beroende på takets skick. Med detta vill vi förmedla, att en av fördelarna med att välja TAK 2.0 som din takläggare är att vi alltid ger dig dom lösningar som ger det bästa resultatet baserat på kombinationen av dina och takets behov.

Vi ser stolt på den känsla för detalj och kommunikation för att leverera bästa möjliga hantverk till våra kunder. Detta engagemang speglas sig även i dom omdömen våra kunder har lämnat om sig upplevelse av TAK 2.0     

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Låt ett riktigt proffs hjälpa dig med dina takprojekt. TAK 2.0 är spjutspetsen inom tak med stor och lång erfarenhet. Boka ditt kostnadsfris platsbesök idag.

UTVALDA PROJEKT

Experternas tips: Tecken på att det börjar dags för en takomläggning.

Att avgöra när det är dags för en takomläggning kan vara svårt, men det finns några tecken att hålla utkik efter som kan betyda att det börjar bli dags.

  • Ojämnheter och skador – Gäller det ett papptak och du har mycket ojämnheter och bucklor är det läge att ta in en taktekniker som gör en översyn av taket, då detta kan indikera på en takomläggning. Har du ett pann eller plåttak kan ett tecken vara trasiga detaljer, som exempelvis, pannor, skarvar, beslag mm.
  • Takläckage – Ett takläckage är aldrig kul att råka ut för, men väldigt vanligt. Ett takläckage behöver inte nödvändigtvis vara ett tecken på en takomläggning, men om du däremot har återkommande takläckage är det troligtvis dags att byta ut taket.
  • Takets livslängd – Alla tak har en generell livslängd, en del längre än andra. Att ha koll på när taket lades ihop med ditt taks generella livslängd är bra, då du får en indikation på när det kan tänkas bli dags för en takomläggning. Återigen så är allt väldigt individuellt beroende på takets förutsättningar och hur underhållet har varit. Men när tiden börjar närma sig är det bra att hålla lite extra koll på taket då en omläggning troligtvis inte är speciellt långt bort.

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Sigtuna för kvalitet och service. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar i Sigtuna

Sigtuna kommun är lokaliserad norr om centrala Stockholm men ca: 8,400 invånare. En pittoresk plats med områden som bland annat Munkholmen, Brännbo, Sjudarhöjden och Ragvaldsbro. Kommunen är känd för sitt rika kulturarv, då Sigtuna är Sveriges första stad som grundades på 900-talet. Besökare i Sigtuna kan uppleva välbevarade medeltida städer med charmiga gator och torg ihop med historiska byggnader och landmärken som St. Mary´s kyrka och Sigtuna museum.  

Utöver sin kulturella betydelse erbjuder Sigtuna kommun sina invånare och besökare tillgång till vackra naturområden. Kommunen är full av sjöar, skogar, och parker som ger möjlighet till utomhusaktiviteter och avkoppling. Med en nära anknytning till centrala Stockholm erbjuder Sigtuna en balans mellan lugnt boende och bekväma tillgång urbana bekvämligheter. 

Om du är en av dom boende eller arbetande i Sigtuna kommun och behöver hjälp med taket behöver du en leverantör som har den unika kunskapen att fånga Sigtunas atmosfär i hantverk. Den leverantören är TAK 2.0. Med vår expertis ihop med vår starka och växande bas av nöjda kunder är vi det självklara valet i Sigtuna.

Vill du uppleva en klassisk och historisk plats så är det till Sigtuna du ska åka. En fantastisk plats med stark arkitektur och vacker natur där invånarna lever i en lugn och bekväm atmosfär. Oavsett om du vill ha hjälp med takomläggning, renovering eller kanske lite nya plåtdetaljer så är det till TAK 2.0 du ska vända dig. Med den stora kunskap och erfarenhet vi besitter ser vi det som ett privilegie att få vara en del av denna historiska plats, och vara med att bidra till bibehållandet av den pittoreska karaktär Sigtuna har. Färjestaden, Norrtil, Prästängen eller centrala Sigtuna, ja oavsett vilket området det rör sig om så är TAK 2.0 tryggheten ditt tak behöver. 

Redo för takomläggning i Sigtuna?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Mer om takläggomläggning i Sigtuna

Trygga takomläggningar i Sigtuna

Bor du I Sigtuna kommun och är i behov en takomläggning, så finns TAK 2.0 här för att hjälpa dig. Vårt team av taktekniker är experter på sitt område inom ett brett serviceutbud kring tak. Men hur går egentligen processen till när du vänder dig till TAK 2.0 för hjälp med din takomläggning?

  • Första kontakten – När du tar kontakt med oss kommer du först få prata med vår administrativa personal. Där kommer vi ställa en del frågor för att bilda oss en så tydlig bild som mögligt av ärendet. Du kommer att få en tid av oss för ett platsbesök där en av våra taktekniker kommer göra en bedömning på taket.
  • Offert – 24 timmar efter besöket kommer du få en offert på efterfrågat arbete. Där kommer alla arbetsmomenten att vara tydligt uppspecade med en presentation av priset. Vi kommer sedan att kontakta sig för att säkerställa att offerten har kommit fram och besvara eventuella frågor.
  • Accepterad offert – När du väljer att acceptera offerten kommer du få en beställningsbekräftelse via mail, så du vet att vi mottagit ordern. Ett samtal kommer göras av din tilldelade projektledare, där personen kommer presentera sig och ge dig en preliminär starttid för projektet.
  • Projektstart – När start närmar sig kommer ett startmöte att bokas in med alla yrkesgrupper där projektet kommer gås igenom från start till slut, och även då lyfta eventuella frågor. Under projektets gång kommer projektledaren att hålla en kontinuerlig dialog med dig om hur vi ligger till och allmänt hålla dig uppdaterad.
  • Slutbesiktning – När projektet börjar lida mot sitt slut kommer en besiktning att genomföras, och därefter åtgärd eventuella anmärkningar. När projektet är helt klart med nedplockad ställning och avfallshantering kommer du få överlämning av dokumentation över projektet.

Vilka taktyper hanterar TAK 2.0 i Sigtuna?

Vi är takproffset i Huddinge och hanterar allt inom tak så som, papp, shingel, betong, tegel, plåt och till och med resitrix. Extra intressant blir det med just resitrix, då vi är en av det få företagen i Stockholm som kan utföra ett sådant montage.

Här får vi till och med förfrågningar från andra takföretag att montera resitrix för att det är ett svårt material att hantera.

Vårt erfarna team besitter stora kunskaper och erfarenheter kring tak och kan erbjuda helhetslösningar till alla möjliga olika tak. 

Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.