roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

Pålitliga taktjänster i Nynäshamn

Oavsett om du behöver hjälp med ett akut takläckage, takreparationer, tvätt, målning eller omläggning så är vi din go-to firma för alla dina takbehov. Med all vår specialisering inom takbranchen som inkluderar allt inom tak, och även resitrix montering, vilket är något som kan vara ganska svårt att hitta i Stockholm.

Då detta är ett material som är svår hanterligt är det ett väldigt få antal företag som besitter rätt kunskaper för att montera detta. Inom just resitrix hjälper vi till och med andra takföretag med detta montage.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Tack vare våra nöjda kunder så har vi byggt ett starkt rykte som ett pålitligt och professionellt företag. Där vi inte bara fokuserar på en utmärkt service utan även vikten med att använda hög kvalitativa och svenskproducerade material, som hjälper till att försäkra dig som kund att slutresultatet kommer bli ett snyggt och hållbart tak.     

UTVALDA PROJEKT

TAK 2.0 i Nynäshamn

Vi är ett företag som förstår vikten med att känna tillit till sin valda takleverantör. Med allt från en professionell service till snabb och tydlig kommunikation ser vi alltid till att våra kunder känner sig väl omhänder tagna.

Med en fantastik kommun som Nynäshamn med mycket att erbjuda som centrala Nynäshamn med en härlig blandning av fantastiska fastigheter till bostadskomplex till Stora Vika eller Sandhamn som erbjuder en unik kombination av allt som den svenska skärgården har att erbjuda ihop med karaktärsrika fastigheter.

Med allt som Nynäshamn besitter innanför kommungränsen är det en förmån för oss att få vara med och sätta vår prägel på en fantastisk kommun med stor variation.

Vi vill dela med oss av ett exempel på vad vi har bidragit med i Nynäshamns kommun.

Här tar vi med er till området Sorunda, där vi har utfört en omläggning med betongpannan Jönåker Elegant i kulör svart, under detta projekt bytte vi även ut undertaket till ny råspont. Ett otroligt snyggt slutresultat där vi säkrat upp denna familj med ett tätt och säkert tak som håller alla mått enligt den svenska standarden och Bygg AMA. Nu väntar många härliga bekymmersfria år.

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Nynäshamn för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar av TAK 2.0

Nynäshamn är en kustkommun söder om Stockholm med ca: 27.000 invånare. Kommunen är känd för sina skogar, natursköna områden, fantastiska kustvyer i kombination med toppklassig arkitektur i både charmiga sekelskiftes villor till nyare bostadsområden, ja här erbjuds något för allas tycke och smak. Som om inte det vore nog så är även Nynäshamn en nära kommun till TAK 2.0´s huvudkontor. I och med det så har vi varit många Nynäshamns kunders självklara val med vår kunskap om kommunen, men också vår kompetens att spegla det vackra som Nynäshamn har att erbjuda i våra takläggningar och renoveringar.

Nynäshamn består av en hel del minder orter som Ösmo, Sorunda, Söderby, Björsta och många fler som alla har sin unika charm. Även om Nynäshamn till majoriteten är bosatt av permanentboende så är det ändå en väldigt populär kommun för sommarhus, speciellt kring kusten och dess många minder ögrupper.

Nynäshamn är inte bara ett otroligt naturskönt område att slå sig ner i, utan även en viktig del av Stockholm ekonomi med sitt färjeläger. Det är just från Nynäshamn som en del av bland annat handelstransporten till och från exempelvis Balkan sker. Och som alla Gotlands älskare säkert har full koll på så är det även här ifrån som Gotlandsfärjan går.  

TAK 2.0 erbjuder förstklassiga taktjänster i Nynäshamns kommun och i hela Stockholms län. Med en stark tacksamhet till det förtroende våra kunder har visat för vår kvalitet och kommunikation levererar vi alltid skräddarsydda och pålitliga lösningar för kundernas behov. Vi tycker att Nynäshamn är en fantastisk kommun, och vi ser det som en förmån att få möjlighet att fortsätta sätta vår prägel i Nynäshamn, ett tak i taget. Vi på TAK 2.0 är tryggheten dit tak behöver.

Redo för takomläggning i Nynäshamn?

Sandhamn, Ösmo, Stora Vika eller Söderby, ja oavsett var du bor eller har ditt sommarhus står vi redo att hjälpa dig med din takomläggning. Genom vår breda kometens kan vi erbjuda allt du kan tänka dig inom takomläggningar, reparationer, tvätt, målning osv. You name it, har du ett takproblem så kan vi hjälpa dig med en hållbar och väl utförd lösning.  

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Nynäshamn

När är den bästa tiden för en takomläggning i Nynäshamn?

Tro det eller ej, men takomläggningar kan utföras året runt, beroende på material. Om vi tar panntak till exempel, detta kan genomföras årets alla månader.

I montaget så finns det några moment där underlaget behöver vara helt tort, vilket faktiskt är lättare att uppnå under vintern med snö och minusgrader än med plusgrader och regn.

Självklart går detta att genomföra i regnperioder också, men då får man nog räkna med att omläggningen kommer ta lite längre tid bara.

Papptak däremot har lite mer begränsade förutsättningar. Samma som med pannor så det finns moment som kräver ett torrt underlag vid bärrningen av tätskiktet.

Skillnaden här är att momentet tar längre tid att genomföra med papp, så du behöver ha en längre regnfri period, plus att du ska undvika att bränna ytskikt i minusgrader, då det kan bli svårt att få klistret att fästa.   

I vilka områden jobbar TAK 2.0

TAK 2.0 utgår från Västerhaninge, söder om Stockholm och norr om Nynäshamn. Vi arbetar i hela Nynäshamns kommun som Sorunda, Ösmo och Stora vika, och utför förstklassiga takomläggningar i hela Nynäshamn och Stockholms län.

Oavsett geografisk position kan du lita på att vi löser alla eventuella hinder på vägen. Även om platsen i fråga endast går att nå via båt kan du vara lugn, den erfarenheten har vi också.     
Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Lämnar TAK 2.0 garantier?

Ja det gör vi, på TAK 2.0 ger vi våra kunder en 10-årsgaranti på genomförd omläggning och 5-åragaranti på service relaterade reparationer.

Denna del i vår hantering av projekt ger våra kunder en trygghet i vetskapen om det finns garantier och kan därmed känna en ro i tilliten till vår service och hantering. 

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.