roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

Pålitliga taktjänster i Nykvarn

På TAK 2.0 är vi stolta över vårt engagemang för kundnöjdhet. Vi har fått strålande recensioner från kunder som uppskattar vårt professionella arbete, respektfulla bemötande och klara kommunikation. Vi är glada att dela dessa lovord med alla.

Våra kärnvärden är förtroende och pålitlighet. Vi har lång erfarenhet av att hantera en mängd olika takfrågor, vilket gör att vi kan ge professionell rådgivning som hjälper dig att fatta de bästa besluten för ditt tak. Vi förstår hur viktigt det är att ha ett välfungerande och säkert tak.

Oavsett ditt behov, är vi här för att hjälpa och ge råd. Vi är alltid din kontaktperson under projektets gång. Vi strävar efter god kommunikation och lyssnar alltid på dina önskemål. Vi har pålitliga kontakter för alla arbeten på ditt hem. Vi är stolta över att kunna leverera ett förstklassigt arbete som du kan vara stolt över.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Vi på TAK 2.0 erbjuder noggrann genomgång av ditt tak och guidar dig till att fatta rätt beslut. Kontakta oss idag för att försäkra dig om att ditt tak håller sig i toppform.

UTVALDA PROJEKT

Skräddarsydda taklösningar i Nykvarn med TAK 2.0

Vårt team på TAK 2.0 är expert på alla typer av takärenden i Nykvarn, från takomläggningar till reparationer, tvättar och plåtarbeten. Vi hanterar även akuta takläckage snabbt och effektivt. Vi erbjuder pålitliga och effektiva lösningar för alla slags yttertak. Kundens behov står alltid i centrum för oss, och vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dessa behov.

Vare sig du behöver tvätta ditt tak i Lervik, är i behov av specialtillverkade plåtar till villan i Solbacka, eller behöver professionell rådgivning för att fatta rätt beslut för ditt tak, är vi redo att hjälpa. Vi hanterar alla ärenden med största respekt och prioritet, oavsett projektets storlek och omfattning.

När vi utför takläggningar erbjuder vi 10 års garanti, och för servicearbeten 5 år. Vi arbetar alltid enligt monteringsanvisningarna, Bygg AMA och/eller branschstandarden. Vi utför riskanalyser och tillhandahåller anpassad taktsäkerhet för varje arbete. För oss är det viktigaste att ditt tak är tätt!

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Nykvarn för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar i Huddinge

Nykvarn kommun
Kommunen Nykvarn är lokaliserad söder om centrala Stockholm och har ca: 7,500 invånare. Nykvarn erbjuder en kombination av natur och pittoreska bostadsområden ihop moderniserade kommersiella bostadsområden. Känd för sina otroliga landskap, magnifika skogar, natursköna sjöar. Områden som är utrustade med vandringsleder och utomhus aktiviteter som bland annat golfbanor.

Ett samhälle som visar en perfekt blandning av gammalt och nytt med historiska landmärken som den ikoniska Turinge kyrka som står bredvid moderna bostadsområden. Trots att Nykvarn är en relativt liten kommun frodas befolkningen ihop med företag, där bland TAK 2.0 som hjälper Nykvarn borna med deras takärenden.    

Med alla variationer som du finner i Nykvarn behöver du en erfaren takläggare som kan leverera den standar som finns i Nykvarns kommun. En plats som har något för alla smaker men sina moderniserade bostadsområden, landskapen och dom pittoreska villaområdena. Oavsett om du bor i Lilla Nyckelviken eller Solbacka är vi bara ett samtal bort. Ge ditt hem det hantverk det förtjänar med TAK 2.0, låt oss spegla Nykvarn fantastiska omgivning i ditt hem.     

Redo för takomläggning i Nykvarn?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Nykvarn

Hur väljer jag en pålitlig takleverantör i Nykvarn?

Vid takomläggning, välj företag baserat på erfarenhet, kundomdömen, licensiering, försäkringar och transparent prissättning. Var försiktig med ”prisfällor”, och läs offerttexten noggrant, inte bara priset.

Den billigaste offerten kan bli dyrast om den inte inkluderar materialkostnader eller använder undermåligt material.

Bra hantverk och kvalitetsmaterial kan kosta mer initialt men kan spara dig reparationskostnader i framtiden.

TAK 2.0 garanterar alltid:

  • Professionellt bemötande
  • 10 års garanti på takläggningar & 5 år på servicearbeten
  • Alltid god kvalitet och god kommunikation – vi lyssnar på era önskemål.
  • Vi förser alltid med hjälp & rådgivning för att du ska kunna fatta det bästa beslutet för ditt tak.
  • Vi har pålitliga kontakter för alla arbeten på ditt hem!
  • Vi är alltid kontaktpersonen under projektets gång.
  • Vi bygger alltid enligt monteringsanvisningarna, Bygg AMA och/eller branschstandard.
  • Riskanalyser och anpassad taktsäkerhet för arbetet
  • Att ditt tak är tätt!

Vilken tid på året är det bäst all genomföra en takomläggning i Nykvarn?

Ideellt är vår och sommar den bästa tiden för takomläggningar. Beroende på vilken taktyp det handlar om så kan man genomföra takomläggning i större utsträckning än vad man kan tro.

Tak med pannor kan genomföras på vintern, och det kan till och med vara till en större fördel att byta taket på vintern än hösten. I vissa moment behöver underlaget vara helt tort, som kan vara enklare att få till med snö och minusgrader än med regn.

Däremot så rekommenderas det ej att genomföra pappomläggningar under regn och snöperioder. Då momenten som kräver tort underlag är lite mer kritiska och tar längre tid. Samt att bränna papp så önskas det plusgrader så att klistret fäster.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.