roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

Så väljer du takläggare på Lidingö

Taket är ett av de mest avgörande delarna av ditt hem, och med tiden utsätts det för slitage. För att säkerställa ett säkert och hållbart tak kan det ibland vara nödvändigt att genomföra en takomläggning. Tecken på att det kan vara dags för detta kan vara skador, återkommande takläckage, fukt, mögel, eller att takets generella livslängd är uppnådd. Om någon av dessa faktorer stämmer in på ditt hem, är det viktigt att åtgärda dem för att undvika ytterligare skador på bostaden och för att inte behöva genomföra en för tidig takomläggning.

En takomläggning innebär att byta ut yttertaket. Processen innebär att takets material rivs ner till råsponten eller takstolarna, beroende på omläggningens omfattning, sedan bygger man upp taket igen med nytt material. Att genomföra en takomläggning kan kännas som ett stort och överväldigande projekt, men det är en viktig del i underhållsplanen för ditt hem för att undvika skador.

Men takomläggning är inte alltid den enda lösningen. Genom underhåll och reparationer vid behov kan takets livslängd maximeras, och en för tidig takomläggning undvikas. Vi på TAK 2.0 erbjuder alla våra kunder reparationer i första hand, om förutsättningarna tillåter det.

För att välja rätt takläggare på Lidingö, leta efter någon som är erfaren och kompetent. Kontrollera recensioner från tidigare kunder, och se till att företaget har nödvändiga utbildningar. Se också över offerter noggrant för att se vad som faktiskt ingår i priset. Priset är en viktig faktor, men ska inte vara den avgörande. Kvalitativa och bra hantverkare är inte de billigaste, så i stället för att välja det billigaste alternativet, ställ dig frågan: varför är de billigast? Välj en takläggare som du känner dig trygg med.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Säkra ditt hem med ett kvalitativt tak från TAK 2.0. Kontakta oss idag för en gratis konsultation och låt oss hjälpa dig med ditt takprojekt i Lidingö. Vi ser fram emot att höra från dig

UTVALDA PROJEKT

Ett takföretag du kan lita på i Lidingö

Oavsett om du bor på centrala Lidingö eller i de vackra förorterna som exempelvis Gåshaga, Elfvik eller Hersby, kan du räkna med oss på TAK 2.0. Hit kan du vända dig med alla dina takärenden, oavsett om det rör sig om takomläggningar, reparationer, tvättar, takmålning, plåtarbeten eller akuta takläckage. Vi erbjuder vår top-notch expertis genom hela Lidingö och har fingertoppskänslan att fånga omgivningen och bostadens karaktär i vårt arbete.

Vår vision är att alltid sätta kunden i första hand, och att tillhandahålla hållbara och säkra lösningar. Detta reflekteras i våra kundrecensioner, där du kan bli inspirerad av våra tidigare kunders upplevelser och se varför vi är det självklara valet på Lidingö.

Hersby, Elfvik eller Gåshaga – oavsett var du bor på Lidingö, kan du lita på oss. Vi har erfarenhet som sträcker sig ända ut till öarna i Stockholms skärgård, och ingen plats är för avlägsen för oss att leverera ett förstklassigt hantverk. Kvaliteten på vårt arbete matchar Lidingös höga standard, och vår breda kompetens och erfarenhet säkerställer att vi kan leverera säkra och hållbara taklösningar till alla våra kunder.

Ett exempel på vårt arbete kan ses i Torsvik, där vi hjälpte en annan takleverantör med ett Resitrix-montage inför en kommande takterrass. Denna fantastiska fastighet med utsikt över den svenska skärgården gav oss möjligheten att visa vår unika expertis, som även efterfrågas av många andra takfirmor.

Här är en annan takomläggning vi utfört på ett panntak

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 för ditt projekt på Lidingö för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar av TAK 2.0

Lidingö är en pittoresk ö i centrala Stockholms inre skärgård med en befolkning på ca: 32,000. Känd för sin vackra natur i kombination med väl utvecklade bostadsområden. Lidingö erbjuder en idyllisk plats för både boenden och förtagare i Stockholm stadskärna. Områden som Gåshaga, Elfvik, Torsvik eller Hersby är några av det populära områden som har en charmig karaktär i arkitektur och grönområden.

Med den skärgårdsbelägenhet som kommer med denna fantastiska plats så hittar du skolor, parker och en del skärgårdsanpassade aktivitet som segling. Vilket gör detta till en utmärkt plats även för semestrande turister som vill få ta del av den svenska skärgården. Lidingö är den perfekta platsen för den som villa njuta av en lugn naturnära ö men nära kommunikationer till centrala Stockholm.

Med allt det fantastiska som du finner på Lidingö så behöver du TAK 2.0 för att njuta av ett förstklassigt hantverk som speglar den höga standard som efter frågas på Lidingö. Oavsett vart du bord, eller det kräver båtförbindelser så står vi redo att ge dig och dit hem det hantverk det förtjänar. Vill du uppleva den idylliska svenska skärgården så är Lidingö plasten för dig, även för dig som avnjuter en semester. Det finns väl ingen bättre kombination än TAK 2.0 och Lidingö?            

Redo för takomläggning i Lidingö?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning på Lidingö

Hur ofta ska mitt tak på Lidingö bytas?

En vanlig ställd fråga kring takomläggning som har stor variation beroende på takets utseende, material och förutsättningar.

Det finns lite olika riktlinjer att gå efter som mer är en indikation för livslängderna. Men det kan ändå vara till stor hjälp, då du får ett mer konkret tidsspann på när du bör ha lite extra kolla på dit tak.

  • Shingel: ca 20 – 30 år
  • Papp: ca 15 – 20 år
  • Betongpannor: ca 20 – 50 år.
  • Tegelpannor: ca 50 år. Ditt tegeltak kan hålla betydligt längre en så, då det finns tegeltak som har hållit i 100 år, om inte längre. Så med rätt underhåll kan pannorna hålla mycket länge.
  • Bandtäckning: ca 50 år. Samma som med lertegel så finns det tak som har hållit i kring 100 år. Ser du till att underhålla taket kontinuerligt kommer det kunna hålla väldigt länge.

Hur lång tid tar en takomläggning på Lidingö?

Detta beror på viket tak som ska bytas samt omfattningen på själva omläggningen. Framkomligheten och vädret har också en stor påverkan över tiden. Men för att ge dig en indikation på tidfattningen vi jobbar efter har vi tagit fram nedan exempel:

Dessa exempel är räknade på en klassisk omläggning utan råspontsbyte, men en yta på 100-150 m².

  • Betongpannor: 3-4 veckor.
  • Lertegel: 3-4 veckor.
  • Papptak: 2-3 veckor.
  • Shingel: 3-4 veckor
  • Bantäckning: 3-5 veckor.

Kan jag byta ut taket själv?

Även om det är tekniskt möjligt för en husägare att genomföra en takomläggning själv, är det inget som rekommenderas på grund av projektets komplexitet och behov av specifik kunskap och erfarenhet.

Professionella takläggare besitter en viss typ av kunskap som skiljer sig från exempelvis vanliga snickare. En kunskap om montaget, riktlinjer, säkerhet, utförande och utrustning som arbetet kräver för att få ett korrekt och hållbart slutresultat som uppfyller garantikrav enligt svensk standard.

Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Få professionell takhjälp på Lidingö idag

Boka ditt kostnadsfria platsbesök idag för att få ta del av skräddarsydda taklösningar enligt svenska standard.