roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

Dedikerade till kvalitet och tillit i Haninge Kommun

Vi erbjuder kvalitet och tillit för ett brett utbud av taktjänster. Oavsett om du behöver hjälp med en takomläggning, reparation eller taksäkerhet för sotaren så kan du alltid vända dig till oss på TAK 2.0.

Vi är tak-specialister och levererar alltid Svensk standard och arbetar med svenskproducerade material.   

Vårat team av skickliga hantverkare hittar lösningar för varje individuellt tak och genom sin erfarenhet har de stött på många speciella tak-arbeten. Med oss får du en förstklassig takomläggning i Haninge kommun, oavsett om du bor i Västerhaninge, Jordbro, Tungelsta, Dalarö eller på Muskö. Vi kan Haninge och fortsätter att göra kommunen vackrare, ett tak i taget.   

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Våra kunder är viktiga för oss – oavsett vilken typ av takhjälp du är i behov av så erbjuder vi rådgivning.

Boka ett kostnadsfritt platsbesök och upplev varför vi är Haninges självklara val, ta del av våra fina omdömen på Google review.

UTVALDA PROJEKT

TAK 2.0 i Haninge

Som företag är vi helt medvetna om vikten av att våra kunder känner tillit till oss som deras valda takleverantör. Från högkvalitativ service till effektiv och transparent kommunikation, strävar vi ständigt efter att ge våra kunder den trygghet de förtjänar.

Haninge kommun är ett fantastiskt område med en otrolig mångfald. Med allt från det pulserande livet i centrala Haninge, med dess underbara samling av varierande fastigheter och bostadsområden, till mer avlägsna platser som Dalarö eller Tyresta, som erbjuder den unika skönheten och charmen av den svenska skärgården, kombinerat med historiska och karaktäristiska fastigheter.

Följ med oss på en otroligt spännande takomläggning på en Ö i Dalarö skärgård. Här ville kunden bibehålla husets karaktär med gamla pannor som hade ett antikt utseende. Vi vände oss till en leverantör för begagnade pannor, och fick fram en uppsättning av gamla, otroligt häfta lertegelpannor för att få fram just den känslan kunden var ute efter.

Trots att projektet kom med sina utmaningar som bland annat att all transport behövde ske via båt, lyckades vi få till ett fantastiskt slutresultat med en väldigt nöjd kund.        

För att säkerställa långvarig hållbarhet och skydd mot väder och vind, byttes undertaket också ut till ny råspont. Med noggrann efterlevnad av svenska standarder och Bygg AMA, kan familjen nu njuta av ett bekymmersfritt och säkert hem i många år framöver.

”Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam”

Här har vi ett tak i Haninge som vi fått i uppdrag att lägga om. Här ser man hur erroderade pannorna blivit av väder och vind.

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Haninge för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Hur våra takomläggningsprojekt formar Haninges taklandskap.

Haninge är en charmig kommun söder om Stockholm med ca: 92,095 invånare som har mycket att erbjuda med sin mix av stora bostadsområden och fridfulla naturlandskap. Haninge är känt för sitt rika kulturarv och fängslande skärgårdsvyer. Även en stor del av den svenska ekonomin hittar vi Jordbro industriområde, med stora företag som Coca Cola, DagAB, GB Glass och många många fler som är en del av den stora infrastruktur vi har i Haninge.

Mångsidigheten gör detta till en spännande plats både för dom som bor i kommunen och för oss på TAK 2.0 för den variationen som efterfrågas på takomläggningar i Haninge.

Haninge kommun involverar områden som Västerhaninge, Jordbro, Dalarö, Tungelsta och Muskö. Som ett kundcentrerat företag säkerställer vi att alla våra högkvalitativa tjänster når alla hörn av dessa områden i Haninge.

Oavsett om det handlar om att fängsla den fantastiska skärgård som Dalarö erbjuder, till ett kostnadseffektivt arbete på ett radhus i Västerhaninge, eller varför inte förbereda för solceller på ett bostadshus i Jordbro kan du känna dig trygg med att TAK 2.0 besitter alla det kunskap som krävs för att leverera toppklassiga resultat.  

TAK 2.0 har byggt upp ett starkt rykte med att leverera högkvalitativa takomläggningar och tjänster i hela Haninge kommun och Stockholms län. Vår dedikering till kvalitet, tillit och öppenhet i dialog gör att vi sticker ut från mängden. Utöver att alla våra kunder får 10-års garanti på utförd takomläggning, så utgår TAK 2.0 från Västerhaninge. Så vår kunskap och kännedom i kommunen är stor vilket är till en stor fördel i ditt val av takleverantör.

Haninge är en kommun med otroligt mycket att erbjuda. Från stadskänslan du finner i den centrala delen av Handen till den pittoreska skärgårdsdrömmen Dalarö, i en kombination av bostadskomplex, skog och öppna landskap är det en kommun som har allt och lite till.

I och med dessa stora variationer är det viktigt att hitta en takleverantör som förstår sig på hur man samlar ihop omgivningen, fastighetens behov, budget och arkitektur och involverar det i sin takomläggning.

Redo för takomläggning i Haninge?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Haninge

Hur lång tid tar en takomläggning i Haninge?

Detta beror på viket tak som ska bytas samt omfattningen på själva omläggningen. Framkomligheten och vädret har också en stor påverkan över tiden. Men för att ge dig en indikation på tidfattningen vi jobbar efter har vi tagit fram nedan exempel:

Dessa exempel är räknade på en klassisk omläggning utan råspontsbyte, men en yta på 100-150 m².

*Betongpannor: 3-4 veckor
*Lertegel: 3-4 veckor
*Papptak: 2-3 veckor
*Shingel: 3-4 veckor
*Bantäckning: 3-5 veckor

Erbjuder ni akuta reparationer i Haninge?

Det gör vi absolut. TAK 2.0 har en 24-timmars tak jour för just sådana ärenden som akuta takläckage eller övriga skador. När du som kund kontaktar oss kommer du direkt över telefon att få en tid av oss.

Väl på plats utför takteknikern en effektiv läcksökning och provisoriskt lagar läckan/skadan. Varför en provisorisk lösning kan man fråga sig. Jo, en provisorisk lösningen gör att vi inom en mycket snabbare tidsram och få stop på läckaget och undvika att skadan växer sig större. Detta gör också att du som kund köper dig tid att lösa detta permanent.

Ett annat plus med detta upplägg är att du som kund alltid vet exakt hur mycket allt kommer kosta. Då vi delar upp åtgärden i två delar ger vi alla kunder en offert med ett fast pris på åtgärd i stället för löpande, som vi ser att många andra företag gör idag. 

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.