Karin Hanson
Karin Hanson
2023-11-05
Som förväntat
Gunnar Nyström
Gunnar Nyström
2023-09-15
Mycket bra, från offert till utförande. Rekommenderas!
William Moberg
William Moberg
2023-09-15
Hade fått läckage genom min balkong, via karmen samt tröskel, hade en plåtslagare som var proffisionel och trevlig. Han gjorde ett bra och snyggt jobb efter sig och kommunicerade efter vad jag ville ha gjort, är själv snickare och kan varmt rekommendera denna firma
Lars Boden
Lars Boden
2023-06-17
Tydlig offert, proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande
Montserrat Bassa Vila
Montserrat Bassa Vila
2023-06-10
Satt ny skorsten. Bra gjort och bra kontakt med Max.
VÅRA TJÄNSTER

Tradition av Kvalitet och Tillit med TAK 2.0

För oss på TAK 2.0 står kvalitet och tillit i centrum. Vi är stolta över att ge våra kunder sinnesfrid genom att erbjuda noggrant utförda takomläggningar med högkvalitativa, hållbara material. Detta resulterar i säkra och estetiskt tilltalande hem som håller i många år.

Det positiva omdömet från våra kunder är det som driver oss. Med över 40 stjärniga recensioner på Google, vittnar dessa kommentarer om vårt djupa engagemang för kundtillfredsställelse, kvalitet och precision. Vi är stolta över att ha betjänat både Ekerö och övriga delar av Stockholm med vår kompetens.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Kontakta oss idag för få ditt kostnadsfria platsbesök från oss. Vi ser fram emot att förvandla ditt till ett av det bästa som Ekerö har skådat.

UTVALDA PROJEKT

TAK 2.0 – Din Fullständiga Lösning för Takomläggning i Ekerö

Takomläggning är inte bara ett estetiskt projekt, det är en investering i ditt hems säkerhet och hållbarhet. Oavsett om du behöver en fullständig takomläggning, reparationer, akut hjälp med takläckage, plåtslagare, taktvätt eller takmålning, har TAK 2.0 expertisen att hjälpa dig.

Att välja rätt leverantör för din takomläggning är avgörande. TAK 2.0 erbjuder dokumenterad erfarenhet och kompetens i att utföra taktjänster av hög kvalitet över hela Stockholm, inklusive Ekerö. Vårt professionella, erfarna och kommunikativa team är dedikerade till att ge dig det bästa möjliga resultatet, vilket resulterar i ett hem som speglar Ekerös unika charm och karaktär.

Varje tak vi skapat är ett bevis på vår kompetens och engagemang. Låt dig inspireras av vår expertis och upptäck vad vi kan göra för just ditt hem. Här ser du bilder på ett hem som fått ett nytt tak!

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB för ditt tak på Ekerö för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar av TAK 2.0

Ekerö kommun är lokaliserad i den fantastiska, Stockholms skärgård med en population på ca: 28.600 personer. Det är en unik och pittoresk plats med underbar natur och rik historia. Kommunen består av ett flertal öar samt huvud ön, Ekerö. Ibland dessa öar finns fler anmärkningsvärda platser som bland annat Färentuna, Stenhamra och Munsö.

Ekerö erbjuder ett stort utbud på arkitektoniska stilar, med allt från traditionella svenska hem till nyare moderna villa byggen som omges av en fantastisk natur med skogar, jordbruk och sjöutsikt. Dessa vyer ger ett unikt sammanhang från tjänsterna från TAK 2.0, eftersom vi strävar att matcha skärgården vackra miljö med våra högkvalitativa taktjänster.

Från ett litet sommarhus till ett rymligt permanent boende, nytt som gammalt har vi den speciella expertis som behövs för att fängsla skärgården idyll i dit hem. Varje projekt på Ekerö ger oss möjligheten att visa hur säkra vi är i vårt hantverk, med fantastiska slutresultat som både bibehåller omgivningens karaktär samtidigt som vi upprätthåller ett tryggt hem enligt svensk standars.

Ekerö kommun var många fantastiska platser att erbjuda som både bjuder så nybyggen och fantastiska sekelskiftes byggen i Stockholms skärgård. Med ett val från en erfaren och kompetent takläggare som TAK 2.0 kan du vara säker på att ditt tak kommer hålla många år framöver samtligt som husets charm och karaktär bibehålls.  

Redo för takomläggning på Ekerö?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning på Ekerö

Kan jag reparera taket i stället för att byta det?

Självklart kan du det. I vissa fall går det att reparera dom delar där behovet finns för att låta omläggningen vänta ett par år till, men ibland är omläggningen den rätta vägen att gå.

Vi på TAK 2.0 är ett av det ledande företagen i Stockholm som erbjuder service relaterande reparationer av tak. Som kund kan du vara säker på att vi endast erbjuder takomläggning om vi anser det vara en nödvändighet, för att skona din hushållskassa från större onödiga utgifter.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Låt TAK 2.0 ge dig den experthjälp med kvalitets utföranden du behöver. Välj TAK 2.0 för din takomläggning på Ekerö. Ett val som otaligt andra nöjda kunder har gjort i Stockholms län.