roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

Pålitliga taktjänster i Danderyd

Välkommen till TAK 2.0, din expert på takomläggning i Danderyd. Vi är ett företag som grundades 2020 av erfarna takläggare, med en klar vision om att kvalitet alltid ska prioriteras före kvantitet och kundens tillfredsställelse är vårt huvudmål.

Vi på TAK 2.0 värnar om miljön och är stolta över att kunna erbjuda klimatkompenserade transporter i vårt arbete. Dessutom prioriterar vi att använda svenskt material i alla våra projekt. Vår service sträcker sig över hela Danderyd kommun, inklusive Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Med vår expertis och hantverksskicklighet är vi redo att leverera taklösningar som möter Danderyds höga standard.

Våra kunder uppskattar oss för vår kompetens, problemlösning, snabb och klar kommunikation, kvalitet och fantastiska medarbetare. Det är dessa aspekter som gör oss till det självklara valet för alla dina takbehov i Danderyd.

Oavsett om du behöver akuta åtgärder för takläckage, rutinmässig takservice eller planerar en fullständig takomläggning, är vi här för att erbjuda professionell och personlig rådgivning, skräddarsydda lösningar och säkra ett hållbart och tryggt tak för framtiden.

Kontakta oss idag för att ta det första steget mot ett bättre tak med TAK 2.0, där vi gör vår vision till din verklighet.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

TAK 2.0, experterna på tak i Danderyd hjälper dig att fatta rätt beslut gällande ditt tak. Oavsett storlek och omfattning ger vi våra kunder skräddarsydda lösningar och utmärkt service. Kontakta vårt professionella team idag för att boka ett kostnadsfritt offertbesök från en av våra erfarna taktekniker.  

UTVALDA PROJEKT

Välj TAK 2.0 för din takomläggning i Danderyd

Som husägare är det viktigt att vara medveten om när det är dags för en takomläggning. Vårt team på TAK 2.0 är här för att hjälpa dig att identifiera tecken på att ditt tak kan behöva omläggning och erbjuda en personlig och professionell service för att säkra ditt hem.

Ojämnheter, trasiga pannor, stopp i avvattningen, trasiga detaljer, och återkommande takläckage är alla indikatorer på att ditt tak kan behöva omläggas. Att ta hand om dessa problem tidigt kan bidra till att maximera takets livslängd och förhindra potentiellt kostsamma skador.

Vi är stolta över vårt engagemang för utmärkt service och kvalitet. Våra kunder i Danderyd och omkringliggande områden berömmar oss för vår snabba och tydliga kommunikation, professionalism och förstklassiga hantverk. Oavsett om du behöver akuta takreparationer eller en fullständig takomläggning, kan du lita på att vi utför varje jobb med precision och omsorg.

Våra kundomdömen talar för sig själva. Vi tar stolthet i vårt arbete, och det återspeglas i den positiva feedback vi kontinuerligt mottar från våra kunder. Läs några av våra kundrecensioner för att se varför vi är det förstahandsvalet för takomläggning i Danderyd.

Här kan du se en av våra takomläggningar av ett tak med pannor.

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Danderyd för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar av TAK 2.0

Danderyd är en kommun lokaliserad norr om Stockholm, känd för sina pittoreska landskap och lunga miljöer. Kommunen anses också vara ett av det mest artaktiva platserna i Stockholmsregionen med en hel del fantastiska fastigheter.

Danderyd är uppbyggd med en mix av bostadsområden av flerbostadshus och rymliga villor. Det ståtar med förstklassig infrastruktur, med välbyggda byggnader och hus. Områdets utmärka infrastruktur sträcker sig också till takläggningen, där TAK 2.0 tillhandahåller lösningar av hög kvalitet.

Med en population med strax över 30.00 personer är Danderyd en liten men välbärgad kommun. Med en generellt hög levnadsstandard där mycket investeras i hus och hem påvisas även det på olika taklösningar.  

Danderyd är en välmående kommun i Stockholmsregionen som sätter en hög prioritet på infrastruktur med pålitliga och solida takläsningar. TAK 2.0 med sina högkvalitativa tjänster tillgodoser dessa behov och bidrar till Danderyds höga levnadsstandard och robusta bostadsinfrastruktur.  

Redo för takomläggning i Danderyd?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vi på TAK 2.0 som bryr oss om dig och ditt tak. Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt offertbesök, och låt oss visa dig varför så många andra har valt oss för sin takomläggning.