Lena Engvall
Lena Engvall
2024-05-18
Trevligt bemötande och fixade det jag ville ha åtgärdat snabbt!
Michael K
Michael K
2024-05-17
Mycket proffsigt team och även bra bemötande från administrationen. Kan verkligen rekommenderas!
Britt-Inger Asplund
Britt-Inger Asplund
2024-05-07
Snabba, kunniga och trevliga. Kom på besök och gick igenom vad som behövdes göras, offertförslag redan dagen efter och därefter anpassning med kund för genomförande. Vi känner oss mycket nöjda
Monica F
Monica F
2024-04-05
Ett företag som upplevs som seriösa och kunniga gällande takjobb! Trevlig personal och kundtjänst.
Zeliha kaya
Zeliha kaya
2024-03-21
Punktlig med tiden vilket var bra . Tillgängliga när man har frågor.
Björn Alström
Björn Alström
2024-03-21
Bra information
Andreas Thunberg
Andreas Thunberg
2024-03-21
Mycket proffsiga takläggare! Kunniga och trevliga med fint resultat på ett helt nytt tak. La om ca 120 kvm med omfattande plåtarbeten.
Kent Iversen
Kent Iversen
2024-03-20
Bra återkoppling, höll vad de lovade, trevlig och duktig personal
roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
VÅRA TJÄNSTER

Pålitliga taktjänster i Bromma

På TAK 2.0 är vi stolta över vårt team av tak experter med omfattande kunskap i hantering av alla tänkbara takärenden, i allt från takrenoveringar, tvätt, målning, takomläggning, åtgärd av akut takläckage och egen plåtverkstad.

Med allt detta i beaktning kan du vara säker på att ditt tak är i väldigt trygga händer där du kommer få njuta av ett slutresultat värt att skryta över, alltid med skräddarsydda detaljer och plåtarbeten.

Vi är en takleverantör dom erbjuder allt inom tak på ett och samma ställe. Detta är kanske något du har hört hos många takleverantörer, men det som gör att vi sticker ut lite från mängden är att vi har vår egen plåtverkstad.

Idag är det vanligaste att man använder sig av en extern plåtleverantör till sina projekt, vilket så klart går alldeles utmärk, men det som gör den stora skillnaden med vår plåtverkstad är att plåten tillverkas av personer som har kunskap och kännedom om just ditt tak. Detta är ett enormt plus för att få plåtdetaljer som verkligen är anpassade för varje specifikt projekt och kundens önskemål. Vilket ger ett slutresultat som är en klass för sig. 

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Lita på TAK 2.0 för din takomläggning i Bromma. Vi bryr oss om dig och ditt tak välmående och lämnar alltid efter oss ett säkert och hållbart tak. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss bevisa varför vi är det självklara valet i Stockholm.

UTVALDA PROJEKT

Våra takomläggningar i Bromma

Med tidens gång kommer ditt tak att utsättas för exponering av en del väder och vind. För att försäkra dig om ett fortsatt skyddat hem kommer en takomläggning med tiden att bli nödvändig. Ditt tak spelar en viktigt roll för ditt hems säkerhet, och därför är det viktigt att uppmärksamma och agera på skador och slitage som exempel trasiga takpannor, stopp i avvattningen, trasiga plåtdetaljer eller släppt takpapp. Att ignorera dessa tecken kan leda till en för tidigt lagd takomläggningen eller i värre fall en mer omfattande och kostsam takomläggning.

Vårt kunniga team av professionella hantverkare är välutrustade med kunskap att hantera alla dessa ärenden. Vi vägleder dig genom projektet och hjälper dig att fatta dom bästa besluten för just ditt tak och dess behov. I många fall kan du kommer väldigt långt i takets hållbarhet med takrenoveringar, detta betyder inte att en omläggning inte kommer behövas, utan i stället att den kan flyttas till framtiden med ett bra underhåll.  

Följ med på ett av våra projekt i Bromma, närmare bestämt Bällsta. Här hjälpte vi en kund att byta ut det gamla betongpannorna mott nytt och fräscht ihop med ny läkt och underlagspapp. Som pricken över i:et fick denna kund specialtillverkade plåtar runt skorstenen och övriga genomföringar.  

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Bromma för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar i Bromma

Bromma, en del av centrala Stockholm med ca: 61,000 invånare. På denna plats hittar vi en rik historia med en modern touch. Från början var Bromma en separat kommun i Stockholms län till dess inkorporering i Stockholm år 1961. Bromma har växt från att vara en landsbygd till en den levande stadsdel som idag med ett mångsidigt utbud. Ett av dess välkända landmärken är Bromma flygplats, vilket var stadens huvudsakliga flygplats till Arlanda öppnade år 1960.

Området erbjuder en härlig mix av charmiga bostadsområden, grön områden och historiska sevärdheter, en av dessa platser är Drottningholms slott. En annan populär plats är Judar skogen Naturreservat. Detta är en favorit bland många Bromma bor som enkelt kan fly stads pulsen till ett harmonisk grönområde.   

Med en harmonisk balans av pittoreska bostadsområden i Margrertelund till moderna bostadskomplex kring Lillsjönäs har detta stadsområde något för alla smaker. Vi är stola över det hantverk vi har gett alla Bromma bor, och fortsätter att leverera. Vill även du spegla den historiska standard som Stockholm erbjuder i ditt hem? Då är det TAK 2.0 du behöver.  

Oavsett om du bor i Traneberg, Beckomberga, Åkeslund eller i Södra Ängby så kan du lita på ett förstklassigt bemödade och utförande kring dina takrelaterande ärenden. Bromma levererar en hög standard och vi eftersträvar att alltid efterleva omgivningens nivå av hantverk i vårt arbete. Vill du ha tips och råd på hur du ska underhålla just ditt tak? Eller kanske rekommendationer på vilket material som passar husets karaktär bäst så besitter vi all den kunskapen som besvarar dessa frågor. TAK 2.0 är tryggheten ditt tak behöver.    

Redo för takomläggning i Bromma?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Bromma

Behöver jag förbereda något inför en takomläggning?

Vi rekommenderar att du flyttar på närliggande föremål som exempelvis utemöbler eller blomkrukor som kan skadas under projektets gång.

Utöver det så kommer teamet att hantera alla förberedelser som kommer behövas. Skulle det vara något speciellt vi önskar från dig som kund kommer det kommuniceras i god tid innan projektstart. 

Är takomläggningar en högljudd process?

En takomläggning kan bitvis vara lite högljutt. Det beror på vilket material som ska läggas samt viken del i omläggningsprocessen man är ni, då det bitvis kommer vara byggmaskiner i gång.

För att inte få någon otrevlig överraskning är det bäst att räkna med lite oljud under omläggnings tiden.    

Erbjuder ni garantier på era arbeten?

Absolut, vi erbjuder alla våra kunder 10 åra garanti på utförd takomläggning och 5 år på utförd takreparation.

Garantin hänvisas till offerten, det menas att garantin gäller på det som arbetsbeskrivningen säger i offerten som skickats till kund, om inte annat hat kommunicerats i skrift till kunden. 

Få professionell takhjälp – begär offert idag

TAK 2.0 är specialister på takomläggningar och takrenoveringar i Stockholm. Vi erbjuder personlig rådgivning, skräddarsydda lösningar och hållbara slutresultat enligt svensk standard.