VÅRA TJÄNSTER

Snabb och trygg tätning för ditt tak i Spånga

Vi på TAK 2.0 är mer än bara en takleverantör, utan en samarbetspartner med ett stort engagemang i att upprätthålla integriteten och hållbarhet hos dom boende i Spånga. Med den breda kunskap vi besitter så kan vi hjälpa dig med allt från takomläggningar och reparationer till plåttillverkningar. Vi står redo att axla dina takutmaningar, som bland annat hantering av akuta takläckage.

När olyckan inträffar och vattnet rinner in kan du känna dig trygg med vetskapen att vi endast är ett samtal bort. Till oss kan du vända dig oavsett vad du behöver hjälp med i denna stressfulla situation, som att boka ut en tekniker för att få läckaget tätat, få lite tips på vad du kan göra själv eller om du enbart behöver ett stöd då detta kan vara en väldigt påfrestande period.

Vi hjälper dig genom hela processen med en god dialog och skräddarsydda åtgärdsplaner som uppfyller dina och ditt taks behov, så att du kan andas ut i ditt läck-fria hem.

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Har du drabbats av ett takläckage? Agera direkt! Kontakta oss på TAK 2.0 för akut hjälp i Spånga och försäkra dig om ett snabbt och pålitligt takskydd till fast pris. Tryggheten till att få ett läck-fritt hem är bara ett samtal bort. 

ARTIKLAR

Hjälp för ditt tak i Spånga

Vad borde jag göra om jag upptäcker ett takläckage?

Om du upptäcker att du har ett takläckage så är det absolut viktigaste att få stopp på läckaget. Du kan själv försöka stoppa läckaget genom att göra en enkel läcksökning där du följer läckaget och ser vart vattnet kommer in, och sedan tätat provisoriskt med exempelvis wakaflex, aquaseel eller en presenning.

Detta kan vara lättare sagt en gjort, därför kan det vara till en fördel att kontakta en kunnig inom området så du får rätt hjälp direkt av proffs som vet hur man läcksöker och tätar effektivt.

Hur kan jag identifiera ett takläckage?

Det absolut lättaste sättet att upptäcka ett takläckage på är via en aktiv eller synlig läcka, dvs att du ser vatten droppa eller rinna ner på ställen där det inte är för avsikt att finnas vatten, som från exempelvis en ventilation.

Skadans utseende kan också indikera ett läckage, där ett klassiskt utseende för en vattenskada är mörka flammiga områden eller resningar i materialet. Dessa missfärgningar brukar kunna upptäckas på undertaket, men kan även variera beroende på vart skadan sitter.

Du kan faktiskt också indikera en vattenskada med hjälp av ditt luktsinne, att du helt enkelt känner att det luktar blött. 

Läs mer om våra tjänster för takläckage här >

Vad är vanliga anledningar till takläckage?

Det vanligaste anledningarna till ett takläckage som vi ser idag är bristande takunderhåll som att exempelvis rensa avvattningen, trasiga detaljer som takpannor och plåtar, felmontering av bland annat taksäkerhet eller genomföringar, påverkningar av extremväder och takets generella ålder.

Alla tak har en generell livslängd, och när den tiden är uppnådd så ökar riskerna för att ett takläckage kan inträffa så materialen inte uppfyller samma hållbarhet längre. Vilket är fullt normalt, men betyder att det är bra att hålla ett extra öga över taket och börja planera för en takomläggning.     

roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.