VÅRA TJÄNSTER

Snabb hantering av akuta takläckage i Bromma

Vi på TAK 2.0 är en takleverantör som lägger ett stor fokus på helhetsupplevelsen, där vi eftersträvar att ge våra kunder en sinnesro och bygga en tillit för dom boende i Bromma och kringliggande områden. Vårt engagemang går bortom reparationer, för oss handlar det om att leverera omfattande taklösningar som baseras på områdets och dom boendes behov. Där lösningar kan vara allt ifrån hela takomläggningar till taktvättar och även hantering av akuta takläckage.

Oavsett vilket ärende du har och vad du behöver hjälp med så kan du alltid räkna med snabbt svar, pålitlighet, god kommunikation, fasta priser och skräddarsydda lösningar. Att du som kund ska känna en trygghet genom hela processen är A och O för att upplevelsen ska bli så bra som möjligt, speciellt för dig som står med ett akut takläckage. Detta är ingen rolig upplevelse som orsakar många en stor del stress och ovisshet under en situation som kan upplevas okontrollerbar.

Men du kan känna dig lugn i vetskapen att vi bara är ett samtal bort. Utöver den faktiska åtgärden av själva läckaget så finns vi även här för att besvara alla dina frågor och även som ett stöd under denna stressfulla situation. Vårt team är mycket erfarna av att hantera dessa skador och vi vet hur påfrestande dom kan vara, det är därför du och ditt tak behöver oss. Genom att välja TAK 2.0 så får du utöver hållbara reparationer, en partner som värdesätter säkerhet och integritet över ditt hem som om det vore vårt eget. 

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Vårt jourpaket är mer än vara en quick fix, det är ett löfte över att återställa din sinnesfrid med kvalitet och pålitlighet som grundpelarna. Kontakta oss idag för en assistants.

ARTIKLAR

Lär dig mer om takläckage i Bromma

Vilka är dom vanligaste orsakerna till ett takläckage i Bromma?

Dom vanligaste orsakerna till ett takläckage som vi ser idag är bristande takunderhåll som kan innefatta bland annat rensning av avvattning, felmonteringar av exempelvis taksäkerhet och genomföringar, trasiga detaljer som takpannor och plåtar, påfrestningar från extrema väderförhållanden, slitage och takets ålder.

Det är fullt normalt att taket tappar sin hållbarhet med tiden, då alla tak har en generell livs längd. När den tiden är uppnådd är det bra att hålla lite extra koll på taket och börja planera för en takomläggning.

Hur vet jag om jag har ett takläckage?

Det absolut enklaste och säkraste sättet att veta om taket läcker är via en synlig läcka, dvs att du ser droppande eller rinnande vatten på ställen där det inte är för avsikt att finnas vatten, som vid exempelvis en ventilation.

Du kan också upptäcka ett läckage på hur skadeområdet ser ut. Här är ett klassigt utseende mörka flammiga fläckar som brukar kunna hittas på undertaket. Resningar i material som parkett eller luftbubblor och färg släpp kan också indikera en fuktskada.

Är du osäker på om du har ett takläckage eller inte så är det alltid bra att boka en tid då vi kommer ut och kontrollerar taket, för att undvika att det finns en läcka som inte syns och växer sig större.   

Mer om takläckage här >

Vad borde jag göra om jag upptäcker ett takläckage?

Om du upptäcker ett takläckage så är det absolut viktigaste att få stopp på läckaget. Vatten kan orsaka väldigt stora skador på ditt hem ifall det inte stoppas i tid, därför är det första steget att få stopp på vattenflödet.

Detta kan du göra själv genom att identifiera skadeområdet och täta provisoriskt, sedan kan du lägga fokus på att torka bort eventuella vattensamlingar. Att identifiera ett läckage kan vara ganska svårt om du inte vet hur du ska genomföra en läcksökning, eller om du saknar kunskap om hur ska röra dig på ditt tak under säkra förhållanden så kan denna process vara en stor utmaning.

Oavsett om du har tätat läckaget själv eller inte så kan du alltid vända dig till oss för att få hjälp, vilket vi rekommenderar om du är oerfaren av att vistas på tak. 

Karin Hanson
Karin Hanson
2023-11-05
Som förväntat
Gunnar Nyström
Gunnar Nyström
2023-09-15
Mycket bra, från offert till utförande. Rekommenderas!
William Moberg
William Moberg
2023-09-15
Hade fått läckage genom min balkong, via karmen samt tröskel, hade en plåtslagare som var proffisionel och trevlig. Han gjorde ett bra och snyggt jobb efter sig och kommunicerade efter vad jag ville ha gjort, är själv snickare och kan varmt rekommendera denna firma
Lars Boden
Lars Boden
2023-06-17
Tydlig offert, proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande
Montserrat Bassa Vila
Montserrat Bassa Vila
2023-06-10
Satt ny skorsten. Bra gjort och bra kontakt med Max.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.