VÅRA TJÄNSTER

Upplands-Bros specialist för akuta takläckage

När du står inför ett akut takläckage i Upplands-Bro sticker TAK 2.0 ut som det primära valet. Vårt team, uppbackat av en stark enighetsdriven strategi och stor erfarenhet försäkrar varje boende en hållbar, snabb och effektiv hantering genom hela kommun, från Bro till Kungsängen. Vi ser stolt på den taktjänst vi har tagit fram, speciellt anpassat för att adressera just takläckage.

Där vårt mål är att hjälpa dig i en otroligt stressfull situation med hjälp av en god kommunikation, professionellt bemötande och effektivt utfört. Med en stor passion för kundservice så är vi måna om att våra kunder känner sig väl omhändertagna när dom väljer att ta kontakt med oss. Utöver våra otroligt duktiga takteknikern så har vi även våra administrativa medarbetare, som också finns vid din sida för att besvara frågor och vara ett stöd i en stressfull situation.

Inget projekt är för litet eller för stort, inget problem är för komplext eller simpelt och ingen geografisk position är för bökig. Vi finns här för att behjälpa hela Stockholms län, och strävar efter att göra Upplands-Bro till en läck-fri kommun, ett tak i taget. 

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Säkra ditt tak med TAK 2.0

TAK 2.0 är det primära valet i Upplands-Bro. Ge ditt tak den assistans det förtjänar, ring oss på TAK 2.0, Stockholms ledande takproffs på akuta takläckage.

ARTIKLAR

Akuta takläckage i Upplands-Bro, din omedelbara lösning

När takläckaget inträffar räknas varje sekund. TAK 2.0´s jourpaket finns redo för ta omedelbar action som försäkrar att du inte kommer vara i det pågående läckagestadiet så länge. Med den breda kunskap vårt team besitter så kan vi ta oss an vilket läckage som helst där storlek och omfattning inte har någon betydelse. Du kan känna dig trygg i hantering där hela vårt team kommer ta väl hand om dig och ditt tak.

Våra erfarna taktekniker utför effektiva läcksökningar för att så snabbt som möjligt få stop på läckaget och minimera skadeområdet med hjälp av provisoriska tätningar. Under denna tid kommer även skadeorsaken fastställas och en åtgärdsplan för en permanent reparation plockas fram, denna åtgärd kommer att skicka som en offert efter utfört jourpaket. Allt detta kommer att ske i en god och tydlig dialog med dig, från första kontakt till 100% färdigställt projekt.  

Med en tydlig prissättning för akuta takläckor på 2,999 kr* får du en förstklassig service utan några dolda kostnader. Om du befinner dig i Upplands-Bro och hamnar i taknöd så tveka inte att ta kontakt med oss på TAK 2.0 för oöverträffad precision, hantering och omsorg.

Vad är TAK 2.0´s expertis inom tak?

TAK 2.0 specialiserar sig inom tak och allt vad det innebär. Vi besitter en bred kunskap och erfarenhet och gör oss kapabla att axla allt som har med tak att göra. Dom tjänster vi erbjuder på TAK 2.0 är takomläggningar, reparationer, hantering av akuta takläckage, taktvättar, takmålning, taksäkerhet och plåtverkstad.

Det som gör oss unika från mängden är just denna breda kunskap som gör att vi utför alla delar själva, till och plåtarbeten med en egen verkstad. Vilken faktiskt är unikt inom takvärlden.

Hur upptäcker jag ett takläckage?

Det enklaste sättet att upptäcka ett takläckage på är via en pågående synlig läcka. Det innebär att du ser vatten droppa eller rinna längt en vägg exempelvis eller från en ventilation. Skadeområdets utseende och också indikera ett läckage.

På undertaket är detta enklast att upptäcka där utseendet är mörkflammiga områden, detta indikerar fukt/mikrobiell påväxt. Om du känner en lukt av blött så kan det också vara ett tecken på fukt och bör kollas upp.  

Vill du läsa mer om takläckagetjänster, läs mer här >

Vem ska jag kontakta om jag misstänker ett takläckage i Upplands-Bro?

Är du osäker på om det är ett takläckage du har eller inte så kan du alltid vända dig till oss. Då kommer du får prata med vår administrativa personal som kommer ställa några frågor för att försöka bilda sig en så tydlig bild som möjligt av läget.
Därefter kommer vi antingen att boka tid för ett jourpaket eller ett offertbesök med en av våra erfarna taktekniker. Väl på plats kommer dom gå igenom taket och det skadade området och besvara alla dina frågor samt gå igenom det dom anser vara den bästa lösningen för att åtgärda skadan. 

roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.