VÅRA TJÄNSTER

Topp klassiga takläckage tjänster, vårt engagemang för Täbys hem.

När takutmaningar uppdagas så kan dom boende i Täby kommun lita på TAK 2.0´s expertis. Varje hem i Täby är unikt och varje tak berättar en egen historia, där en borde förbli opåverkad av takläckage. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster genom hela kommunen med områden som Tibble, Gribbylund, Viggbyholmen och Roslags Näsby, där vi erbjuder våra kunder ett brett takutbud, där bland hantering av akuta takläckage.

Med den breda kunskap och långa erfarenhet vårt team besitter så är inget projekt för litet eller problem för komplext för oss att lösa. Vårt huvudfokus är att du som kund ska känna en tillit och trygghet genom hela processen oavsett vilket takärende det handlar om, men kanske lite extra när det handlar om takläckage.

Detta är för att vi verkligen förstår hur stressfullt och påfrestande ett takläckage kan vara, så med en trygg och professionell entreprenör som förstår vikten av en god kommunikation så kan en jobbig situation ändå bli en bra upplevelse. 

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Läcker det in? Tveka inte, agera nu! Vatten kan orsaka stora skador på ditt hem om det inte stoppas i tid, där en snabb hantering kan resultera i lägre reparationskostnader.  

ARTIKLAR

Säkra upp dig mot takläckage: i Täby

Takläckage kan vara en mardröm för husägare, och snabb åtgärd är viktig för att minska skadan. Med TAK 2.0:s jourpaket får du hjälp dygnet runt, årets alla dagar, till ett fast pris. Vid kontakt får du omedelbar respons, och en tekniker kommer snabbt för att lokalisera och temporärt tätta läckaget. Efter besöket skickar vi en offert för permanent lösning, även den till fast pris. Vi erbjuder snabb, transparent och kostnadseffektiv service. Kontakta oss för ett torrt och läck-fritt Täby.

Vad är vanliga anledningar till takläckage?

Det finns många olika anledningar till att ett tak läcker in. Men några av det vanligaste anledningar är extrem väder, bristande takunderhåll, trasiga detaljer, felmonteringar, slitage och ålder. Dessa är relativt breda kategorier men handlar kort och gott om att ta hand om sitt tak.

Att utföra ett regelbundet underhåll och byta ut trasigt material så snart det upptäcks kommer du väldigt långt med. Eller om takets generella livslängd har uppnåtts är det rekommenderat att inte dra ut på en takomläggning allt för länge då det ökar risken för läckage.

Hur snabbt borde jag adressera ett takläckage?

Omgående! Ett takläckage kan orsaka väldigt stora skador på ditt hem om inte vattenflödet stoppas i tid, därför är det viktigt att agera snabbt. När du upptäcker eller misstänker ett takläckage ska du kontakta oss för att boka en jourtid för akuta takläckage. I detta paket hjälper vi dig genom hela processen av att hantera och åtgärda ett läckage. Ytterligare en aspekt är den ekonomiska. Om du avvaktar för länge och skadan växer sig större så kommer även åtgärden ha växt i samma takt, som medför en ökad reparationskostnad som du troligen kommer behöver bekosta själv då hemförsäkringen sällan ersätter takläckage. 

Vill du läsa mer om våra takläckagetjänster, läs mer här >

Kan jag laga mitt läckage själv?

En del mindre åtgärder kan vara lite lättare för hemmafixaren att lösa själv. Men över lag rekommenderar vi att ta in en kunnig taktekniker.

Dom besitter en viss typ av kunskap och erfarenhet som är nödvändig för att på dessa reparationer korrekt utföra på ett säkert och hållbart sätt enligt svenska standard.

roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.