VÅRA TJÄNSTER

Snabb hantering av ett akut takläckage i Norrtälje

När det gäller takutmaningar i Norrtälje kommun, har TAK 2.0 etablerat sig som den ovillkorliga ledaren inom kvalitet och pålitlighet. Våra rötter sträcker sig djupt in i hjärtat av kommunen, och vi bär stolt vår tradition av toppklassigt hantverk vidare. Men det som verkligen sätter oss framför andra är inte bara vår yrkesskicklighet, utan också vårt outtröttliga engagemang för kvalitet, hållbarhet och kundservice. För oss på TAK 2.0, ligger våra kunders nöjdhet närmast hjärtat.

Och det är detta engagemang och förtroende som har drivit oss att bli det mest betrodda namnet inom takservice i kommunen, med en särskild närvaro i områden som Rimbo, Hallstavik och Älmsta.

Jourpaketet – Din Trygghet i Akuta Situationer

Ingen förväntar sig en takläcka. Men när katastrofen inträffar, behöver du någon du kan lita på, och det är här vårt jourpaket kommer in. Vi har designat detta paket speciellt för dig – att snabbt och effektivt komma till undsättning och minska skadeområdet i dessa oväntade och stressande situationer. Med en kombination av snabbhet, effektivitet och tydlig kommunikation, arbetar vårt team av professionella taktekniker oavbrutet för att förvandla din kris till lugn.

Från det första samtalet till den slutliga reparationen, håller vi dig i centrum av allt vi gör. Vårt pris på 2,999 kr efter ROT + transportkostnader för jourpaketet är en tydlig indikation på vårt löfte om transparens, och den efterföljande offerten för permanenta reparationer garanterar att det inte finns några dolda överraskningar. När det kommer till ditt tak, förtjänar du bara det bästa – och det är precis vad TAK 2.0 erbjuder med vårt jourpaket.

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Karin Hanson
Karin Hanson
2023-11-05
Som förväntat
Gunnar Nyström
Gunnar Nyström
2023-09-15
Mycket bra, från offert till utförande. Rekommenderas!
William Moberg
William Moberg
2023-09-15
Hade fått läckage genom min balkong, via karmen samt tröskel, hade en plåtslagare som var proffisionel och trevlig. Han gjorde ett bra och snyggt jobb efter sig och kommunicerade efter vad jag ville ha gjort, är själv snickare och kan varmt rekommendera denna firma
Lars Boden
Lars Boden
2023-06-17
Tydlig offert, proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande
Montserrat Bassa Vila
Montserrat Bassa Vila
2023-06-10
Satt ny skorsten. Bra gjort och bra kontakt med Max.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Din säkerhet, vår prioritet. Din kommun, vår kommun. Din enhet, vår styrka. Välkommen till TAK 2.0, där varje service är ett steg närmare ett starkare och läck-fritt Norrtälje.

ARTIKLAR

Hjälp för ditt takläckage i Norrtälje

Vad kan orsaka ett takläckage i Norrtälje?

Takläckage kan orsakas av många olika anledningar. Men dom vanligaste vi ser idag är bristande underhåll som bland annat kan innefatta rensningar av hängrännor, trasiga detaljer som plåtar och takpannor, felmontering av en ventilation exempelvis, extrema väderpåfrestningar med skyfall och stormbyar, och till sist slitage och ålder som betyder att takets generella livslängd har blivit uppnådd och att materialen och montagen börjar ge med sig. Vilket är fullt normalt.

Är akuthjälp tillgängligt i Norrtälje?

Självklart. Med TAK 2.0´s jourpaket har du snabb hjälp vid ett akut takläckage i hela Stockholms län. Jourpaketet har ett fast pris på 2,999 kr efter ROT plus resetillägg där vårt huvudfokus är att få stopp på läckaget. Så att du kan känna ett lugn och trygghet i en hantering som kommer utan överraskningar. Med vårt upplägg kommer vi alltid att ge dig fasta kostnader med snabb hantering så du köper dig tid i en stressfull situation. Du når oss årets alla dagar med vår 24-timmar jour.   

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.