Lena Engvall
Lena Engvall
2024-05-18
Trevligt bemötande och fixade det jag ville ha åtgärdat snabbt!
Michael K
Michael K
2024-05-17
Mycket proffsigt team och även bra bemötande från administrationen. Kan verkligen rekommenderas!
Britt-Inger Asplund
Britt-Inger Asplund
2024-05-07
Snabba, kunniga och trevliga. Kom på besök och gick igenom vad som behövdes göras, offertförslag redan dagen efter och därefter anpassning med kund för genomförande. Vi känner oss mycket nöjda
Monica F
Monica F
2024-04-05
Ett företag som upplevs som seriösa och kunniga gällande takjobb! Trevlig personal och kundtjänst.
Zeliha kaya
Zeliha kaya
2024-03-21
Punktlig med tiden vilket var bra . Tillgängliga när man har frågor.
Björn Alström
Björn Alström
2024-03-21
Bra information
Andreas Thunberg
Andreas Thunberg
2024-03-21
Mycket proffsiga takläggare! Kunniga och trevliga med fint resultat på ett helt nytt tak. La om ca 120 kvm med omfattande plåtarbeten.
Kent Iversen
Kent Iversen
2024-03-20
Bra återkoppling, höll vad de lovade, trevlig och duktig personal
roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
VÅRA TJÄNSTER

TAK 2.0 – ditt första handsval när taket läcker in!

När taken på Lidingös hem står inför utmaningar som bland annat takläckage kliver vi in med en effektiv och snabb hantering som försäkrar alla boende i kommunen ett trygg och hållbar hantering. Med vårt jourpaket är hjälper aldrig långt borta. Denna tjänst är speciellt utformat för att hantera akuta takärenden, som ett läckage, där målet är att ge dig som kund en snabb hantering som kan minimera skadeområdet.

I en situation med ett takläckage är många frågor i kombination med ovisshet och hög puls något du bör räkna med. En stor del i vårt dedicerande arbete är kundservice. För oss är det otroligt viktigt att du som kund känner dig trygg genom hela processen och upplever att du har fått den hantering som du önskat. Vårt engagemang återspeglas i dom många fina kundrecentiorerna vi fått som understryker vårt effektiva arbete med god kommunikation och goda resultat.

VÅRA TJÄNSTER

Snabb hantering av akut takläckage på Lidingö

På TAK 2.0 är vårt breda utbud av taktjänster anpassat till dagens växlande klimat och dom efterfrågningar som finns på Lidingö kommun och resterande delar av Stockholms län. En av dessa taktjänster är vårt jourpaket som hjälper dig med hantering av akuta takläckage oavsett taktyp och skadeomfattning. Med detta paket är vårt huvudfokus att ge dig en snabb hantering och effektiva åtgärder för att på så kort tid som möjligt få stopp på läckaget för endast 2,999 kr efter ROT.  

Vi finns alltid tillgängliga med vår 24-timmar journummer då vi direkt över telefon kommer tilldela dig en tid då en av våra taktekniker kommer vara på plats. Väl på plats kommer en effektiv läcksökning att genomföras för att få stop på läckaget. Under besöket kommer teknikern att hålla en dialog med dig och informera om skadans omfattning utförd tätning och vår rekommenderade åtgärdsplan. Denna plan kommer att skickas till dig som en offert efter vår besök. Detta upplägg för det möjligt för oss att snabbt adressera situationen och alltid ge ut fasta priser.

Dessutom tror vi på att dela med oss utav den kunskap vi besitter till vårt samhälle. Med våra tips och nyhetsbrev håller vi Lidingös invånare uppdaterade och informerade om takrelaterade ärenden och nyheter, så du kan känna dig väl förberedd. Ditt hem är din fristad, och med TAK 2.0 får hemmet det skydd som det rättmätigt förtjänar.

Snabb hantering

Från din första kontakt med oss via vår 24-timmar jourtjänst kommer du direkt få en tid då en av våra erfarna taktekniker kommer vara på plats för att hjälpa dig.   

Effektiv läcksökning & Provisorisk tätning

På plats kommer en effektiv läcksökning att utföras för att så snabbt som möjligt få stopp på läckaget med hjälp av en provisorisk tätning och därmed minimera skadeområdet.

Fasta priser

Som ett komplement till den provisoriska tätningen kommer en offert att skickas till dig efter vårt första besök med ett permanent åtgärdsförslag.

Jourpaketet kostar 2,999 kr*,
läs mer här >

Takläckage?
Välj TAK 2.0 AB för kvalitativ hantering av ditt tak på Lidingö. Ring vår jour idag!

ARTIKLAR

Taktjänster för dig på Lidingö

TAK 2.0 är ett välkänt namn bland det väletablerade företagen på Lidingö, som erbjuder effektiva lösning på takrelaterade problem. Vårt jourpaket är skräddarsytt för att hantera akuta takläckage till ett fast pris som ger Lidingös invånare en trygghet i en stressfull situation, och med denna 24-timmars tjänst finns vi alltid tillgängliga för att hjälp dig. Regelbundet underhåll är viktigt för att minimera riskerna för ett läckage, och tillsammans med våra erfarna taktekniker kan vi hjälpa dig att ta fram en skräddarsydd underhållsplan anpassat för ditt taks behov.

Lidingö är en fantastisk plats med stark arkitektur och charm i sina bostäder i Stockholms skärgård. Här hittar du en genomgående balans mellan urbana bekvämligheter, fantastiska bostäder och underbar natur där TAK 2.0 är med och bidrar till den standard som kommunen utstrålar. Vi är stola över att få vara en den av denna underbara kommun, och vi fortsätter att göra Lidingö både säkrare och vackrare, ett tak i taget. 

Hur snabbt bör jag åtgärda ett takläckage på Lidingö?

Så snabbt som möjligt. Ett takläckage kan orsaka väldigt omfattande skador på en fastighet om den inte åtgärdas omgående. Så fort du upptäcker eller misstänker ett takläckage bör du kontakta en aktör som har kunskapen och möjlighet att hantera ärendet snarast, som TAK 2.0 med vårt jourpaket.

En annan aspekt till varför du bör åtgärda en sådan skada snarast är den ekonomiska. Takläckage hos försäkringsbolagen går under skadeorsak utifrånkommandevatten, vilket betyder vattenskador som uppkommit utifrån fastigheten. Dessa skador ersätts väldigt sällan av försäkringsbolagen, vilket rent krasst betyder att dom skador som ett takläckage medför kommer du behöva bekosta själv.  

Finns det något jag kan göra för att minska risken för takläckage?

Regelbundet underhåll av ditt tak är A och O för att uppnå ett hållbart tak. En del av underhåller är att ungefär två gånger per år ta sig upp på taket för att kolla att allting ser bra ut. Dvs om det finns några trasiga detaljer, plåtar som har lossnat, pannor som har gått sönder, papp och har spruckit eller släppt osv. Utöver detta är det bra att regelbundet rensa avvattningen från löv, pinnar och smuts. Detta för att vattnet alltid har en fri passage att rinna vidare som tänkt.

Genom att utföra dessa enkla underhålla punkter kan du komma väldigt långt i att förebygga takläckage. Viktigt är bara att åtgärda skador om dom påträffas under översynen.  

Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Hur kan jag hålla mig uppdaterad om det bästa underhållet för mitt tak på Lidingö?

På vår hemsida finner du otroligt mycket nyttig information gällande tak inom ett brett spann av kategorier som bland annat takomläggningar, takmålningar, underhållsplaner osv. Men något av det mest populära alternativen vi har är att boka ett platsbesök. Då kommer en av våra taktekniker ut och gör en taköversyn.

Du som kund kommer så att få en genomgång av hela taket för att få skicket fastställt och en offert på eventuella åtgärder. Till sist kommer vi hjälpa dig att ta fram en bra och enkel underhållsplan för att du på enkla sätt om möjligt ska kunna underhålla ditt tak på ett effektivt sätt och därmed minska risken för takläckage.  

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.