roffalena HäggblomLarsson
roffalena HäggblomLarsson
2024-02-12
Bra bemötande och proffsigt arbete.
Fredrik Larsson
Fredrik Larsson
2024-01-24
Har nu anlitat TAK 2.0 två gånger pga läckage vid skorstenar. Snabb, kompetent och pålitlig service vid båda tillfällena.
Simon Scheiwiller
Simon Scheiwiller
2024-01-18
Fick läckage vid skorsten och det regnade in. Ringde TAK 2.0 som kom redan samma dag. Efter ett tags sökande hittade dom problemet och stoppade läckaget. Jag är supernöjd med deras insats
Tomas Thorén
Tomas Thorén
2024-01-12
De kom samma dag vi ringde, vilket var snabbare än de vågade lova per telefon. Hantverkaren gav ett kompetent intryck och hjälpte oss även att kolla vissa saker med taket som låg utanför uppdraget.
Magnus
Magnus
2024-01-03
Mycket proffsigt och enkelt! Tillmötesgående och effektiva. Hade bråttom att få upp säkerhetsanordningar för sotarens säkerhet. Flera andra potentiella leverantörer krånglade och försökte översälja men TAK 2.0 lyssnade på behoven bäst. Varför inte en 5:a? Hade jag inte varit på plats hade arbetsplatån blivit för djup och sett ut som en stor trädkoja i metall på toppen av vårt kulturmärkta hus. Efter påpekande åtgärdades detta på ett kick och resultatet blev 100%. Kan varmt rekommendera TAK 2.0!
Erik Bergström
Erik Bergström
2023-12-11
Mycket fint hantverk från alla inblandade!
VÅRA TJÄNSTER

Behöver du hjälp med akut takläckage i Jönköping?

TAK 2.0 står till din tjänst med våra snabba och effektiva jourpaket för takläckage i Jönköping till ett fast pris på 2999kr* efter ROT-avdrag. Vårt dedikerade team utför arbetet från att identifiera läckaget till att reparera det, och vi hanterar alla typer av tak, från betongtak till plåttak. Med lång erfarenhet inom branschen är vi specialiserade på att laga hål i plåttak och reparera tjärpapptak, och vi använder endast specialiserade tekniker och högkvalitativa tätningsmassor för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Vårt främsta mål är att leverera den snabbaste möjliga servicen vid akuta lägen. Genom vår effektiva jourkontakt kan vi ge omedelbar respons på ditt behov, oavsett om det gäller att laga hängrännor, byta takpapp eller täta hål i plåttak.

Som pionjärer inom akut takläckageservice i Jönköping har vi förfinat våra processer för enkel och trygg hantering av ditt problem. Vår omfattande erfarenhet återspeglas i det stora antalet reparationer vi har genomfört och de höga nivåerna av kundnöjdhet som vi är stolta över att ha uppnått.

Detta är vad TAK 2.0 erbjuder för att ge dig ett tätt tak och trygghet i Jönköping!


 • FAST PRIS 2999KR*
 • SNABB LEVERANS MED JOURKONTAKT

För mer detaljerad information om vår takläggningsservice och priser, kontakta oss gärna. Oavsett om du bor i Gnosjö, Nässjö eller någon annanstans i Jönköpingslän, står vi redo att hjälpa dig med ditt akuta takläckage.

Få proffshjälp med takläckan!

 • Snabb utryckning & ett säkert hem!
 • Fast pris 2999kr efter ROT-avdrag
 • Tätning av läckan*
VÅRA TJÄNSTER

Sammanfattning av Erbjudandet

Baserade i Jönköping och med en djup förståelse för de specifika utmaningar och krav som tak i denna region ställer, erbjuder Tak 2.0 en tillfällig takåtgärd för akut takläckage till en kostnad av 2999kr efter rotavdrag. Med vår lokala närvaro kan vi ge dig snabb service vid takläckage, och tack vare vår långa erfarenhet och kvalifikationer inom branschen kan du lita på att vi har expertisen att lösa dina takproblem.

Vårt erbjudande för 2999kr* efter ROT inkluderar:

 • Takinspektion
 • Provisorisk tätning av upp till 4 mindre hål (1dm2x4)
 • Kostnadsfri offert på eventuella åtgärder upptäckta under utryckning
 • Anpassad tätning för alla taktyper, från betongtak till plåttak och tjärpapptak

Vid större tätningar, som tungpress, tillkommer löpande kostnad. Eventuell takreparation utöver vårt jourpaket faktureras löpande enligt förankring med er. Vi förstår att varje tak är unikt, och vi strävar efter att erbjuda långvariga lösningar för att säkerställa trygga hem.

Vi är stolta över att erbjuda våra tjänster till både föreningar och privatpersoner i Jönköping och dess omgivningar. Oavsett om du bor i centrala Jönköping eller någon annanstans i regionen är vi ditt bästa val för takläckageservice. Kontakta oss för att få en offert på takläggning och få reda på mer om vad vi kan göra för ditt tak.

Boka jourpaketet för 2999kr:

Få proffshjälp med takläckan!

 • Snabb utryckning & ett säkert hem!
 • Fast pris 2999kr efter ROT-avdrag
 • Tätning av läckan*

Har du frågor eller behöver hjälp av takspecialister?

Trygghet vid takläckage, vad krävs?

ARTIKLAR

Mer om takläcakge i Jönköping

Är det nödvändigt att omedelbart reparera ett takläckage?

Det är viktigt att åtgärda ett takläckage snabbt för att minimera riskerna för strukturella skador, mögelpåväxt och kostsamma återställningar. Att ignorera ett läckage kan leda till mer omfattande vattenskador på ditt hem, vilket kan äventyra dess integritet och säkerhet.

Dessutom så täcka takläckage sällan av hemförsäkringen, så om skadeområdet växer sig större så kommer även reparationskostnaderna att öka.  

Hur kan jag upptäcka ett takläckage på min fastighet i Jönköping?

Var uppmärksam på tecken som vatten/fuktfläckar på tak eller väggar, blött eller möglig lukt, flagnande färg, resningar i material eller att du ser droppande vatten.

Att upptäcka takläckage tidigt kan vara avgörande i att kunna förhindra ytterligare skador, där regelbundna takinspektioner kan hjälpa till att identifiera potentiella läckage innan det eskalerar.

Kan jag själv reparera ett takläckage eller bör jag anlita en professionell?

Även om mindre takreparationer kan verka hanterbara för ett otränat öga så kan det vara riskabelt att ta itu med ett takläckage utan nödvändig kunskap och säkerhetsutrustning.

Att anlita en professionell takentreprenör säkerställer noggrann inspektion, korrekt fastställd skadeorsak och säkra reparationer med högkvalitativa material. Det är det säkraste och mest pålitliga sättet att hantera ett takläckage på. 

Vart är de största riskerna för takläckage?

Vanligtvis uppstår läckage vid genomföringar i taket så som skorsten, ventilationsrör och avluftningar, ibland kan det komma in vatten via nock. Åldersslitage är den vanligaste anledningen till läckage. Ibland kan brist på taknockstätning göra att vatten tar sig in i nocken vid regn och blåst.

Det finns även exempel på att regn blåst in under plåtar och pressats in i konstruktionen. Takläckage kan även uppstå av yttre påverkan, t.ex att ett träd har fallit över taket och skadat fastigheten.

Få professionell takhjälp när du har en takläcka!

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för att säkerställ att ditt tak är i toppskick!