Klimatkompensation och Stöd till Biologisk Mångfald

Tak 2.0 har sedan 2021 arbetat med att klimatkompensera våra transporter. Det året tog vi steget att bidra till ett projekt som hjälper till att minska klimatpåverkan globalt. Vårt mål har varit att vara med och göra en skillnad, samtidigt som vi fortsätter att leverera produkter och tjänster av hög kvalitet till våra kunder.

Under 2023 har vi också valt att fokusera på biodiversitet genom att stödja Naturskyddsföreningens initiativ för bin. Med detta engagemang hoppas vi bidra till att stärka de lokala ekosystemen som är så vitala för vår natur, och som indirekt påverkar oss alla.

Klimatkompensation och stöd till miljöprojekt är en del av vårt ansvar som företag. Vi är medvetna om att vi inte är ensamma om dessa ansträngningar och vi ser oss inte som pionjärer, utan som en del av en större gemenskap som strävar efter att minska sin miljöpåverkan.

För oss på Tak 2.0 handlar det om att ta konkreta steg för att göra gott, och vi tror att varje bidrag räknas. Vi fortsätter att söka efter sätt att förbättra våra processer och minska vårt fotavtryck. Tack till alla våra kunder och partners som stödjer oss i detta arbete.

FÅ PROFFSHJÄLP TILL DITT TAK

VI HJÄLPER DIG MED DINA FRÅGOR OCH FÖRFRÅGNINGAR OAVSETT STORLEK.