Gunnar Nyström
Gunnar Nyström
2023-09-15
Mycket bra, från offert till utförande. Rekommenderas!
William Moberg
William Moberg
2023-09-15
Hade fått läckage genom min balkong, via karmen samt tröskel, hade en plåtslagare som var proffisionel och trevlig. Han gjorde ett bra och snyggt jobb efter sig och kommunicerade efter vad jag ville ha gjort, är själv snickare och kan varmt rekommendera denna firma
Lars Boden
Lars Boden
2023-06-17
Tydlig offert, proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande
Montserrat Bassa Vila
Montserrat Bassa Vila
2023-06-10
Satt ny skorsten. Bra gjort och bra kontakt med Max.
Alexander Grepe
Alexander Grepe
2023-05-06
Smidigt företag att ha att göra med. Tydliga, trevliga och man känner att man får rätt hjälp.
Thomas N
Thomas N
2023-05-03
Toppen 👍. Snabb återkoppling samt besök och åtgärd.
Robert Kruger
Robert Kruger
2023-04-22
Detta är helt fantastisk . Först upptäcker man läckage på taket vid takluckan( solcellföretaget vill ej kännas vid ) ringer till TAK 2.0 AB Signe svarar och föreslår jour paketet och att det kommer ut montörer på eftermiddagen,ut kommer Oskar och Max och fixar detta på en gång ,detta är en lösning som skulle kunna hålla 6-12 mån , När detta är klart så frågade jag om det skulle kosta att åtgärda,rår till svar att offerten kommer inom någon dag . Dagen efter kommer denna mailet till mig och jag är nöjd med priset och tar kontakt med Signe,får till svar att detta kommer att ske inom ramen av 3 veckor. Nu är takluckan och läckan åtgärdad och mössan är tät.Tack Oskar och Max ( 2 killar med ett leende och professionellt sätt att bli bemött på).
VÅRA TJÄNSTER

Förvandla ditt tak i Sundbyberg med TAK 2.0

När du överväger en takomläggning för din bostad eller företag är det till oss på TAK 2.0 du ska vända dig. Vi är ett företag som sätter kvalitet framför kvantitet på ett hållbarhet och säker sätt. Lär dig mer om Sundbybergs och Stockholms ledande takexpert.

TAK 2.0 är här för att ge dig ett säkert och hållbart arbete med många bekymmersfris år att luta sig tillbaka emot. Vårt team besitter det kunskaper och utbildningar som krävs för att upprätthålla den svenska standarden i dagen mått mätt. Vi behandlar alla kunder och projekt med stor respekt och hög prioritet oavsett storlek eller omfattning i områden som bland annat Ursvik, Rissne, Hallonbergen och Duvbo.

Att du som kund känner dig väl omhändertagen och prioriterad är väldigt viktigt för oss, vilket är en av delarna i vårt engagemang inom projektering och kundhantering.      

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Är du på jakt efter en kostnadsfri konsultation med skräddarsydda lösningar som ger ett säkert tak? Då är det till TAK 2.0 du ska vända blicken. Boka ditt platsbesök idag och låt oss vissa varför vi är det Sundbybergs spjutspets inom tak.

UTVALDA PROJEKT

TAK 2.0 – Vi hjälper dig i Sundbyberg

Ditt tak är något av det viktigaste ditt hem har, som lätt kan glömmas bort att underhålla. Om du exempelvis har köpt en ny bostad kan det kännas mer lockande att byta köket framför att lägga om taket, vilket inte är så konstigt då något du inte ser kan kännas mindre spännande att lägga pengar på.

Men om detta skulle resultera i att taket börjar läcka och kanske förstör det nya köket kommer slutsumman för detta att bli väldigt mycket större, speciellt med tanke på att dessa skador vanligtvis inte täcks av försäkringen. Med detta exempel vill vi understryka att ditt tak är viktigt, och det är därför vi finns.

Är du osäker på takets skick kan du boka en tid för ett besök av en av våra erfarna taktekniker som ger dig en skräddarsydd lösning på dina eventuella takproblem. Oavsett vad du behöver hjälp med så kan du räkna med oss, då vi erbjuder ett stor variation av taktjänster där teamet på TAK 2.0 besitter stor kunskap och erfarenhet inom tak och dess många olika kategorier.

Dom tjänster vi erbjuder är:

  • Takomläggning
  • Takrenovering
  • Åtgärd av akuta takläckage
  • Taktvätt
  • Takmålning
  • Taksäkerhet
  • Plåtslageri

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Sundbyberg för kvalitet och service. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar i Sundbyberg

I Stockholms norra delar hittar vi Sundbybergs kommun med ca: 52.00 invånare. Denna kommun erbjuder en exceptionell blandning av urban bekvämlighet och lugnt boende. Med enkla kommunikationer till Stockholm city njuter dessa boenden av enkla transportmedel som gör denna kommun till en del Stockholms pulserande stads tempo. Sundbybergs välskötta parker och grönområden ger en fridfull atmosfär att avnjuta inom ett närområde.

Denna plats är ett mycket populärt område för familjer med fantastiska områden som Ursvik, Duvbo, Rissne och Hallonbergen. Med den stora variationen som denna kommun erbjuder kan du andas ut i lugnet med att anlita TAK 2.0. Vår kunskap sträcker sig från bostadsområdena i Ör men storslaget hantverk, till bostadskomplex i Lilla Alby med BRF: er som våra primära kunder.  

Hallonbergen, Ör, Stora Ursvik eller Rissne, ja oavsett vart du bort så kan du räkna med TAK 2.0. Med ett stort fokus på kunden, hållbarhet och säkerhet i allt vi för. Med vår passion för hantverk ihop med Sundbybergs otroliga atmosfär ser vi fram emot att fortsätta att förbättra och förnya Sundbybergs kommun. Är du osäker på vilken lösning för ditt tak som är bäst, eller vilket material som är mest kostnadseffektivs för just sitt hem så kan vi med våra erfarna medarbetare konsultera dig fram till rätt beslut för just dig. 

Redo för takomläggning i Sundbyberg?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Sundbyberg

Kan jag byta ut delar av taket?

I vissa fall kan du det. Att lappa och laga taket vid skador går oftast bra att genomföra, vilket vi brukar kalla takrenovering/reparationer. Det allmänna skicket på taket är en stor faktor i vilket alternativ som är den rätta lösningen.

Om vi ska se detta ur ett omläggnings perspektiv så utför man vanligtvis inte en omläggning på en taksida åt gången. Varför då? Jo, det har främst att göra med hållbarhet och garantier.

Garantier på en takomläggning gäller främst vid en hel omläggning, för att allt ska vara bytt i samma svep och att den ”dåliga” sidan inte orsakar skador på bytta delar. Så att reparera taket vid skador går jättebra, men att byta taket så är det bäst att göra hela taket på en gång.   

Vilket är det mest kostnadseffektiva alternativet?

Kostnadseffektivitet beror på en del olika faktorer som bland annat pris, material, underhåll, livslängd och bostadens allmänna skick. Exempelvis takpapp, detta är ett av det billigare alternativen vi har idag jämfört med exempelvis lertegel eller plåt som är mer kostsamma alternativ. Den stora skillnaden här utöver priset är livslängden. Även om det kanske är 3- gånger så dyrt att lägga lertegel så är livslängden markant mycket längre på tegel jämfört med papp. Så här ska du först ställa dig fråga vad du vill uppnå med omläggning, och vilket utfall är viktigast. En billigare omläggning som kommer behöva bytas oftare, eller en mer kostsam omläggning som du behöver byta enstaka gånger om ens över huvudlaget. 

Med ett korrekt utfört underhåll tillsammans med en bostad som mår bra, dvs ingen fukt på vinden, dåliga takstolar osv så kommer ditt tak att kunna hålla väldigt länge. 

Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Kan jag byta ut mitt tak själv i Sundbyberg?

Även om du rent krasst kan genomföra en takomläggning själv är det inget som rekommenderas. Tak är ett arbete som kräver en viss typ av kunskap och erfarenhet som är kritiska för att få ett bra slutresultat.

Taktekniker har en viss typ av utbildning inom detta och inom säkring av arbete på höga höjder. Detta är en otroligt viktigt del i arbetet för att undvika skador och olyckor.

Till sist har vi garantier, om ett material inte monteras korrekt så uppfylls inte kraven för produktgaranti. Ett företag har oftast bättre rabatter och kan lämna garantier på hela arbetet, dessutom så är det en del produktleverantörer som inte säljer till privat personer.

Att välja en erfaren och kunnig takleverantör är att fördra när det kommer till takomläggningar, då det finns lite för mycket risker att utföra detta själv om du ej besitter kunskapen.

VÅRA TJÄNSTER

Vi är verksamma i hela Stockholm

Botkyrka , Bromma,  Danderyd , Ekerö , Enköping, Enskede,  Haninge Huddinge,
 Hägersten, 
Järfälla Lidingö Nacka Norrtälje Nykvarn Nynäshamn
Sollentuna, Solna, Spånga,
  Stockholm,  
Strängnäs, 
Södertälje Tyresö
Täby, Uppsala, Vallentuna, Värmdö, 
Åkersberga.


Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.