Gunnar Nyström
Gunnar Nyström
2023-09-15
Mycket bra, från offert till utförande. Rekommenderas!
William Moberg
William Moberg
2023-09-15
Hade fått läckage genom min balkong, via karmen samt tröskel, hade en plåtslagare som var proffisionel och trevlig. Han gjorde ett bra och snyggt jobb efter sig och kommunicerade efter vad jag ville ha gjort, är själv snickare och kan varmt rekommendera denna firma
Lars Boden
Lars Boden
2023-06-17
Tydlig offert, proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande
Montserrat Bassa Vila
Montserrat Bassa Vila
2023-06-10
Satt ny skorsten. Bra gjort och bra kontakt med Max.
Alexander Grepe
Alexander Grepe
2023-05-06
Smidigt företag att ha att göra med. Tydliga, trevliga och man känner att man får rätt hjälp.
Thomas N
Thomas N
2023-05-03
Toppen 👍. Snabb återkoppling samt besök och åtgärd.
Robert Kruger
Robert Kruger
2023-04-22
Detta är helt fantastisk . Först upptäcker man läckage på taket vid takluckan( solcellföretaget vill ej kännas vid ) ringer till TAK 2.0 AB Signe svarar och föreslår jour paketet och att det kommer ut montörer på eftermiddagen,ut kommer Oskar och Max och fixar detta på en gång ,detta är en lösning som skulle kunna hålla 6-12 mån , När detta är klart så frågade jag om det skulle kosta att åtgärda,rår till svar att offerten kommer inom någon dag . Dagen efter kommer denna mailet till mig och jag är nöjd med priset och tar kontakt med Signe,får till svar att detta kommer att ske inom ramen av 3 veckor. Nu är takluckan och läckan åtgärdad och mössan är tät.Tack Oskar och Max ( 2 killar med ett leende och professionellt sätt att bli bemött på).
VÅRA TJÄNSTER

Kvalitet & Service för din takomläggning i Solna

På TAK 2.0 är vi stolta över den enighet i har i vårt team. Med dom bästa takläggare branschen har att erbjuda kan vi garantera att varje projekt hanteras med pression och omsorg. I vårt förstklassiga serviceengagemang ger vi dig i Solna kommun en trygghet genom hela projektet som skiljer sig från mängden.

Alla våra kunder får ett kostnadsfritt platsbesök från en av våra egna taktekniker för att kunna ge dig bästa tänkbara service och lösning. Vi förstår och respekterar alla kunders projekt, oavsett storlek och omfattning så hanteras alla ärenden med största respekt och förståelse, där säkerhet och hållbarhet har ett stort fokus.

Oavsett om du behöver hjälp med ett läckande tak i Råsunda eller en takomläggning i Hagalund är vi en takpartner att lita på. Vårt mål är att försäkra dig som kund en sinnesfrid i att ditt hem är tryggt och säkert i många år framöver. Vårt engagemang för kundservice speglar sig i dom många omdömen våra fantastiska kunder har gett oss.  

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Boka ett kostnadsfritt platsbesök från en av våra erfarna taktekniker och få en professionell bedömning med skräddarsydda lösningar på ditt tak anpassat efter dina behov.  

UTVALDA PROJEKT

Hur avgör man om det är dags för takomläggning?

Ditt tak skyddar ditt hem från olika väderskiftningar och påfrestningar, men över tiden kommer taket att behöva ses över i form av renovering eller omläggning då tecken som mögel, läckage, sprickor, osv kan börja vissa sig. Att ignorera dessa tecken kan leda till större skador på ditt hem och därmed större kostnader. Vårt expertteam har erfarenhet av att hantera alla typer av takärenden, från läckage till slitage och omläggningar. Här kan vi hjälpa dig att avgöra skicket på taket och därmed ge en tydlig tidsram om när en takomläggning bör genomföras. Vi ger dig alltid skräddarsydda lösningar och hjälper dig att lägga upp en åtgärdsplan som passar ditt och takets behov.

Vi på TAK 2.0 erbjuder dig alla lösningar du kan tänkas behöva inom takomläggning för papp, plåt, betongpannor, lertegel och shingel, och även reparationer, taktvättar, takmålning, åtgärd av akut takläckage och plåttillverkning från vår egen plåtverkstad. Med alla dessa kategorier kombinerat är vi ett företag som ger dig som kund en helhetslösning, då vi besitter den korrekta kunskapen tillsammans med rätt utrustning och erfarenhet. Genom hela Solna kommun och Stockholms län har vi mång husägare och företag rätt hjälp och verktyg för att upprätthålla en säker bostad, och vi fortsätter att göra Solna och Stockholm finare, ett tak i taget.

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Solna för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar i Huddinge

Solna är en kommun som ligger norr om centrala Stockholm med strax över 82.00 invånare. Denna kommun är en del av den vidgande stadsdelen som är Stockholm city med otroligt mycket att erbjuda som vackra parker, attraktiva bostadsområden, stadsliv och även en populär plats för många företag som bland annat Karolinska Solna och Mall of Scandinavia. Med en kommun som har så mycket att erbjuda är det inte konstigt att denna plats har blivit det självklara valet för sina många invånare.

Områden som Huvudsta, Hagalund, Bergshamra och Råsunda är bara några av det underbara platser att utforska i Solna. Med sitt breda utbud av bostäder som innefattar lägenhetskomplex med en hög stadspuls till fantastiska bostadsområden med karaktärsfulla bostäder som kräver erfarna och kunniga taktekniker för att bibehålla den höga standard som vi finner i Solna kommun.     

TAK 2.0 är ett av det ledande takföretagen i Stockholms län. Med vårt breda utbud av service inom tak är vi det självklara valet inför din kommande takomläggning, där du som kund alltid kan räkna med kvallitet och hållbarhet.

Så oavsett om du behöver hjälp med en takomläggning på din bostad i Bergshamn eller kanske en BTF som behöver hjälp med en taköversyn på sin fastighet så kan du räkna med oss. Vi är stolta över att få vara en del av den växande stadsdelen som är Solna, och ser fram emot att få fortsätta att föra Solna vackrare, ett tak i taget.  

Redo för takomläggning i Solna?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Solna

Kan jag byta mitt yttertak själv i Solna kommun?

Även om det är tekniskt möjligt att genomföra en takomläggningen på egen hand är det inget som brukar rekommenderas, då utförandet kräver en hel del kunskap och erfarenhet. Om vi bortser från den faktiska takomläggnings delen så är säkerheten en otroligt stor del av en takteknikers arbete.

Att utföra ett arbete på en riskfylld arbetsplats på hög höjd kräver specifika kunskaper om hur du ska arbeta och säkra dig samt hur materialet/verktygen ska hanteras för att undvika olyckor och skador. Att anställa en professionell takläggare är oftast det bästa alternativet för att försäkra dig om högkvalitativt tak med lång hållbarhet som har monterats på korrekt sätt enligt svensk standard.  

Vilka typer av takmaterial är vanliga i Solna kommun?

Det material som är vanligast i Solna kommun och i hela Stockholms län är papp, shingel, betongpannor, lertegel och plåt. Valet av material beror på bland annat din personliga preferens, budget, behov och takets förutsättningar.

När det kommer till takomläggningar är det vanligaste att man förnyar takets befintliga skick. Dvs att du använder dig av samma eller snarlika material i samma kulör.

Det går så klart alldeles utmärkt att ändra på utseendet i forma av materialval, men tänk bara på att det kran krävas ett bygglov eller en bygganmälan för detta. Mer information om det finner du hos din hemkommun.
Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Hur lång tid tar en takomläggning i Solna?

Detta beror på viket tak som ska bytas samt omfattningen på själva omläggningen. Framkomligheten och vädret har också en stor påverkan över tiden. Men för att ge dig en indikation på tidfattningen vi jobbar efter har vi tagit fram nedan exempel:

Dessa exempel är räknade på en klassisk omläggning utan råspontsbyte, men en yta på 100-150 m².

*Betongpannor: 3-4 veckor.
*Lertegel: 3-4 veckor.
*Papptak: 2-3 veckor.
*Shingel: 3-4 veckor
*Bantäckning: 3-5 veckor.  

VÅRA TJÄNSTER

Vi är verksamma i hela Stockholm

Botkyrka , Bromma,  Danderyd , Ekerö , Enköping, Enskede,  Haninge Huddinge,
 Hägersten, 
Järfälla Lidingö Nacka Norrtälje Nykvarn Nynäshamn
Sollentuna, Solna, Spånga,
  Stockholm,  
Strängnäs, 
Södertälje Tyresö
Täby, Uppsala, Vallentuna, Värmdö, 
Åkersberga.


Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.