Gunnar Nyström
Gunnar Nyström
2023-09-15
Mycket bra, från offert till utförande. Rekommenderas!
William Moberg
William Moberg
2023-09-15
Hade fått läckage genom min balkong, via karmen samt tröskel, hade en plåtslagare som var proffisionel och trevlig. Han gjorde ett bra och snyggt jobb efter sig och kommunicerade efter vad jag ville ha gjort, är själv snickare och kan varmt rekommendera denna firma
Lars Boden
Lars Boden
2023-06-17
Tydlig offert, proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande
Montserrat Bassa Vila
Montserrat Bassa Vila
2023-06-10
Satt ny skorsten. Bra gjort och bra kontakt med Max.
Alexander Grepe
Alexander Grepe
2023-05-06
Smidigt företag att ha att göra med. Tydliga, trevliga och man känner att man får rätt hjälp.
Thomas N
Thomas N
2023-05-03
Toppen 👍. Snabb återkoppling samt besök och åtgärd.
Robert Kruger
Robert Kruger
2023-04-22
Detta är helt fantastisk . Först upptäcker man läckage på taket vid takluckan( solcellföretaget vill ej kännas vid ) ringer till TAK 2.0 AB Signe svarar och föreslår jour paketet och att det kommer ut montörer på eftermiddagen,ut kommer Oskar och Max och fixar detta på en gång ,detta är en lösning som skulle kunna hålla 6-12 mån , När detta är klart så frågade jag om det skulle kosta att åtgärda,rår till svar att offerten kommer inom någon dag . Dagen efter kommer denna mailet till mig och jag är nöjd med priset och tar kontakt med Signe,får till svar att detta kommer att ske inom ramen av 3 veckor. Nu är takluckan och läckan åtgärdad och mössan är tät.Tack Oskar och Max ( 2 killar med ett leende och professionellt sätt att bli bemött på).
VÅRA TJÄNSTER

Välj TAK 2.0 för din takomläggning i Salem

I Salems kommun erbjuder vi på TAK 2.0 pålitliga taktjänster. Vår erfarna team har hanterat ett brett utbud av takfrågor genom sina år i branschen vilket ger oss en kapacitet att ta oss an allt inom tak. Vi prioriterar att ge våra kunder en personlig serviceupplevelse tillsammans med ett hantverk bestående av kvalitet och hållaberhet. Detta gör oss till det självklara valet för din takläggning i Salems kommun.

Vi tror på enighet och teamwork i vårt arbete, vilket försäkrar att varje kund får en konsekvent och utmärkt service. Tillsammans stävar vi efter att leverera skräddarsydda taklösningar till varje hem i Salmen. Tack vare dom jobb i utfört i området har vi byggt upp en växande och lojal kundbas. Vi är otroligt tacksamma över den positiva feedback vi mottagit och strävar alltid efter att säkerställa och tillfredställande resultat för våra kunder.    

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation. Med TAK 2.0 väljer du en leverantör som prioriteter kvalitet och service.

UTVALDA PROJEKT

TAK 2.0 – Våra takomläggningar i Salem

TAK 2.0 erbjuder service för allt inom tak. Med ett brett utbud i kombination med erfarna medarbetare och en känsla för kundservice ger vi våra kunder en upplevelse som skiljer sig från mängden. Tjänster vi erbjuder på TAK 2.0 är:

Takomläggning – Byte av yttertaket eller nyproduktioner. Här har vi stor kunskap att jobba med material som betongpannor, lertegel, papp, shingel, plegel, resitrix, sedum, profilerad plåt och bandtäckning.

Renoveringar – Denna tjänst är perfekt för ett tak som behöver repareras men en omläggning inte är nödvändigt. Det kan innefatta allt från detaljbyten till stora delreparationer av takstommen eller byte av skadad underlagspapp. Detta är vår populäraste tjänst.

Plåtslageri – Något som skiljer oss från mängden är att vi har ett eget plåtslageri. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunden skräddarsydda plåtdetaljer och takomläggningar med bland annat bantäckning. 

Taktvätt – Tvättar är en utmärkt komplettering av till din underhållsplan. Vi hjälper dig med din taktvätt och applicering av mossbekämpande medel för att upprätthålla ett helt och rent tak.   

Takmålning – Takmålning är som att ge taket en riktigt make over, med relativt enkla medel kan du få taket att se som nytt ut. Även här har vi ett tillvägagångssätt som skiljer sig från mängden, då vi har kombinerat dom två yrkesgrupper som kan detta bäst, takläggare och målare. Med målaren yrkeskunskap ihop med takläggarens erfarenhet har satt ihop ett sätt att genomföra takmålningar som verkligen är en klass för sig.

Akuta takläckage – När ett akut takläckage uppstår gäller det att vara snabb. Vi erbjuder en 24-timmar jour service där vi på fort varsel kommer och hjälper dig med pågående takläckage.

Behöver ditt tak förnyas?

Boka en tid hos oss för att få ett platsbesök från en av våra erfarna taktekniker som hjälper dig att säkerställa takets skick.
Och du, besöket är helt kostnadsfritt.      

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar i Salem

Salems, tidigare en del av Botkyrka kommun som 1983 blev en egen kommun. Lokaliserad söder om centrala Stockholm har ca: 16,700 personer gjort denna plats till sitt hem. Detta pittoreska område är känt för sina fantastiska landskap och rika kulturarv, som erbjuder en härlig blandning av stadsliv och fridfull natur. Salems arkitektur är en mix av traditionella svenska hem och moderna kommersiella strukturer, allt mot en bakgrund av frodig grönska och lugna vattendrag. Kommunen tar också stolthet över sina lokala företag och tjänster som tillgodoser invånarnas behov, vilket gör Salem till en underbar plats att bo på men också besöka.

Oavsett om du vill har lite mer stads känsla och tempo i vardagen, eller kanske känna den frid som kommer med ett naturnära boende så Salem kommunen för dig. Med otroligt mycket att erbjuda ihop med en fantastisk bombination av modernt, klassigt och nytt är vi mer en tacksamma över att vara Salems takleverantör.

Men oss på TAK 2.0 kan du lita på den trygghet som kommer med attanlita Stockholm takproffs. På TAK 2.0 besitter vi just den kunskap och expertis som behövs för att leverera ett förstklassigt hantverk som en kommun som Salmen speglar. Vi ger dig som kund en helt helts lösning med skräddarsydda detaljer, och alltid till fasta priser.

Redo för takomläggning i Salem?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Salem

Kan ni hjälpa till med eventuella bygglov inför min takomläggning?

Vi hjälper och vägleder dig som kund med alla delar kring din takomläggning. När det kommer till bygglov så är det du som fastighetsägare som behöver göra den faktiska ansökan. Det finns aktörer på marknaden som erbjuder experthjälp inom just bygglovsansökningar och likande. Vid behov så kopplar vi ihop dig som kund med rätt aktörer för att få rätt hjälp med bygglovet.

Om mitt tak har fått en vattenskada, kan vi hjälpa mig?

Självklart kan vi det! Vårt team hjälper dig med alla problem som kan tänkas uppstå kring ditt tak, även vattenskador. Ett av våra expertisområden är just hantering av takläckage. När en åtgärd på ett takläckage ska utföras är det även vanligt att vattnet har orsakat större skada på fastigheten utöver taket.

Med en av våra pålitliga samarbetspartner inom snickeri och försäkringsärenden erbjuder vi en helhetslösning för dessa skador, där du som kund endast behöver hålla kontakt med oss på TAK 2.0 då vi tar in rätt expertis från det yrkesgrupper som behövs för att åtgärda skadan.

Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Har jag garanti på era takomläggningar i Salem?

Ja det har du. Som kund hos TAK 2.0 får du 10 års garanti på utförd takomläggning. Garantin hänvisas till det arbetsmoment som ingår i offerten, och garantin börjar gälla från den dagen då du som kund har mottagit den sista fakturan från oss.

Efter färdigställd takomläggning kommer vi överlämna dokumentation av projektet ihop med ett garantibevis. 

VÅRA TJÄNSTER

Vi är verksamma i hela Stockholm

Botkyrka , Bromma,  Danderyd , Ekerö , Enköping, Enskede,  Haninge Huddinge,
 Hägersten, 
Järfälla Lidingö Nacka Norrtälje Nykvarn Nynäshamn
Sollentuna, Solna, Spånga,
  Stockholm,  
Strängnäs, 
Södertälje Tyresö
Täby, Uppsala, Vallentuna, Värmdö, 
Åkersberga.


Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.