Gunnar Nyström
Gunnar Nyström
2023-09-15
Mycket bra, från offert till utförande. Rekommenderas!
William Moberg
William Moberg
2023-09-15
Hade fått läckage genom min balkong, via karmen samt tröskel, hade en plåtslagare som var proffisionel och trevlig. Han gjorde ett bra och snyggt jobb efter sig och kommunicerade efter vad jag ville ha gjort, är själv snickare och kan varmt rekommendera denna firma
Lars Boden
Lars Boden
2023-06-17
Tydlig offert, proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande
Montserrat Bassa Vila
Montserrat Bassa Vila
2023-06-10
Satt ny skorsten. Bra gjort och bra kontakt med Max.
Alexander Grepe
Alexander Grepe
2023-05-06
Smidigt företag att ha att göra med. Tydliga, trevliga och man känner att man får rätt hjälp.
Thomas N
Thomas N
2023-05-03
Toppen 👍. Snabb återkoppling samt besök och åtgärd.
Robert Kruger
Robert Kruger
2023-04-22
Detta är helt fantastisk . Först upptäcker man läckage på taket vid takluckan( solcellföretaget vill ej kännas vid ) ringer till TAK 2.0 AB Signe svarar och föreslår jour paketet och att det kommer ut montörer på eftermiddagen,ut kommer Oskar och Max och fixar detta på en gång ,detta är en lösning som skulle kunna hålla 6-12 mån , När detta är klart så frågade jag om det skulle kosta att åtgärda,rår till svar att offerten kommer inom någon dag . Dagen efter kommer denna mailet till mig och jag är nöjd med priset och tar kontakt med Signe,får till svar att detta kommer att ske inom ramen av 3 veckor. Nu är takluckan och läckan åtgärdad och mössan är tät.Tack Oskar och Max ( 2 killar med ett leende och professionellt sätt att bli bemött på).
VÅRA TJÄNSTER

Välj TAK 2.0 för Din Takomläggning i Norrtälje

På TAK 2.0 i Norrtälje är vi stolta över vårt engagemang för enastående kundservice. Vi skapar inte bara harmoni inom vårt team, utan också för våra kunder i områden som Rimbo, Hallstavik och Älmsta. Varje kund har unika behov, baserade på geografiska platser och olika typer av tak och byggnader. Det är här vår expertis kommer in.

Med en gedigen bakgrund i takbranschen, utmärker vi oss genom att ständigt sträva efter att leverera högsta möjliga kvalitet och hållbarhet i varje projekt. Vi behandlar varje takomläggning som ett individuellt projekt, och vi tar varje uppdrag på största allvar för att garantera att vi uppfyller och överträffar våra kunders förväntningar.

TAK 2.0 erbjuder alltid en professionell service med en 10-årig garanti på takläggningar och 5 år på servicearbeten. Vi prioriterar god kommunikation och lyssnar alltid på våra kunders önskemål. Dessutom bistår vi med rådgivning för att hjälpa dig att fatta det bästa beslutet för ditt tak. Vårt nätverk av pålitliga kontakter gör att vi kan hantera alla aspekter av ditt hembyggnadsprojekt.

Vi är din enda kontaktperson under hela projektet och följer alltid branschstandarder, monteringsanvisningar och Bygg AMA. Varje takomläggning i Norrtälje kommer med en riskanalys och anpassad taktsäkerhet för att försäkra att ditt tak är tätt. Välj TAK 2.0 för takomläggning i Norrtälje för ett smidigt och professionellt genomförande av ditt projekt.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Kontakta TAK 2.0 idag för att boka ett kostnadsfritt platsbesök från en av våra erfarna taktekniker. Upptäck varför så många i regionen har litat på oss med sitt takprojekt, och låt oss vissa dig den gedigenhet i vårt arbete som får oss att stå ut från mängden.

UTVALDA PROJEKT

TAK 2.0 – Våra takomläggningar i Norrtälje

På TAK 2.0 har vi haft nöjet att hjälpa kunder i Norrtälje och hela Stockholms län förvandla sina hem med hjälp av förstklassiga takarbeten. Genom att välja oss, kan våra kunder känna sig trygga, med ett säkert och hållbart hem att njuta av i många bekymmersfria år framöver.

Ett exempel på den tjänst vi erbjuder utöver takomläggningar visar vi i ett nyligen utfört uppdrag. Vi fick ett samtal från en kund i Edsbro, Norrtälje, som upplevde ett akut takläckage och behövde en professionell bedömning av takets skick. En av våra erfarna taktekniker var snabbt på plats, utförde en effektiv läcksökning, tätade läckan för att förhindra ytterligare skador på fastigheten, och genomförde sedan en noggrann översyn av taket. Inom 24 timmar fick kunden en offert från oss med en fast prisuppgift för den rekommenderade åtgärdsplanen.

Vår serviceportfölj omfattar ett brett spektrum av tjänster, från akuta ingripanden vid takläckage till genomgripande takomläggningar och renoveringar. Oavsett om du behöver hjälp med taktvätt, målning, taksäkerhet, takomläggning eller reparationer i Norrtälje och omgivande områden, kan du lita på TAK 2.0.

Vi förstår vikten av att välja rätt entreprenör för din takomläggning, särskilt i vackra områden som Älmsta med sina fantastiska skärgårdsfastigheter. Det krävs erfarenhet för att förena bostadens arkitektur med omgivningen vid takomläggningen. Med vårt breda erbjudande av tjänster, från taktvätt och reparationer till takomläggningar och plåttillverkning, levererar vi toppklassig service och gediget hantverk i varje projekt.

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Norrtälje för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar av TAK 2.0

Norrtälje kommun, lokaliserad norr om centrala Stockholm i Roslagen. En plast som kännetecknas av kombinationen mellan pulserande stadsområden och en fridfull ladsbyggd med pittoreska områden som sträcker sig ut över Östersjön, med mer än 60 öar som bland annat Gräddö, Räfsnäs och Lidö. Med strax över 65,000 invånare är detta en mycket populär plats för familjer, företag och säsongsboenden.

I Norrtälje kan du hitta en uppsjö av olika aktiviteter och sevärdheter som museum, båttävlingar, musik och blomstrande hantverk. Med sin placering, näsa centrala Stockholm är detta en mycket populär plats för sommarstuga ägare, eller för den som vill ha ett avbrott från storstadslivet och uppleva den klassiska svenska skärgården.  

Denna mångfald kräver ofta specialiserade taktjänster som kan tillgodose de individuella behoven på olika byggnader och plaster. Oavsett om du behöver hjälp att reparera din företagslokal i centrala delen av Norrtälje kommun eller har ett sommarhus i Hallstavik så kan garantera ett utförande du kan känna dig trygg med.    

Norrtälje är en kommun med otroligt mycket att erbjuda. Med sin perfekta kombination mellan kommersiella fastigheter, företagslokaler, fantastiska arkitektur ritade bostäder och idylliska sommarhus är TAK 2.0 företaget du och ditt tak behöver, för att uppnå den charm och standard som Norrtälje kommun är.

Älmsta, Gräddö, Rimbo eller Lidö, ja oavsett vart du behöver hjälp är vi bara ett samtal bort. Vi hjälper dig med alla dina takärenden oavsett storlek och omfattning, och levererar alltid skräddarsydda hållbara lösningar till fasta priser.      

Redo för takomläggning i Norrtälje?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Norrtälje

Hur väljer jag en pålitlig takleverantör i Norrtälje?

När du väljer företag för din kommande takomläggning, titta på företagets erfarenhet, kundomdömen och försäkringar. Ett bra företag har positiv kundfeedback, rätt licensiering och försäkring, samt transparant prissättning.

Akta dig för ”prisfällan” – att bli lockad av låga initiala priser. Läs offerten noga för att se vad som ingår. Ett lägre pris kan innebära att material kostar extra eller är av lägre kvalitet, vilket kan leda till framtida reparationskostnader.

Kvalitetshantverk kostar, men i det långa loppet kan det vara värt att investera i ett pålitligt företag som använder kvalitativa material och erbjuder fasta priser.


Vad kan jag förvänta mig under en takomläggning?

När du kontaktar oss, bokar vi ett kostnadsfritt platsbesök med en av våra erfarna taktekniker. Under besöket går vi igenom taket och tar fram en lösning baserat på dina behov och vår expertis. Inom 24 timmar får du en detaljerad offert.

När du accepterar offerten, får du en bekräftelse via mail och en projektledare kontaktar dig för att presentera sig och planera projektets start. Under projektets gång håller projektledaren dig uppdaterad om arbetets framgång.

Efter slutfört arbete utförs en besiktning och eventuella anmärkningar åtgärdas. När allt är klart överlämnas dokumentationen till dig. Allt detta görs för att säkerställa en smidig och transparent process från start till slut.

Vill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

Vad kan jag förvänta mig under en takomläggning?

Hur kan jag underhålla mitt tak i Norrtälje?
Underhållningen är en viktig del i att maximera takets livslängd och att undvika skador och läckage. Detta behöver inte vara allt för omständligt, så vi har satt ihop en enkel checklista som du kan följa:

  • Trasiga detaljer – Upptäcker du trasiga takpannor, vindskivor, plåtdetaljer osv är det av stor vikt att byta ut dom/åtgärda skadan när den upptäcks. O åtgärdade skador medför större risker för växande skadeområden och takläckage.
  • Avvattning – Att hålla avvattningen fri från löv, pinnar och smuts kan hjälpa till att hålla takläckaget borta. Vattnet har en uttänkt bana i form av hängrännor, stuprör och takbrunnar, och är vägen blockerad kan vattnet tryckas in i andra vägar där det ej hör hemma. Vilket kan orsaka takläckage.
  • Översyner – Ha som vana att 2 – 3 gånger per år ta sig upp på taket för att kolla att allt ser bra ut. Här är ett ypperligt tillfälle att rensa avvattningen och spana efter skador och skavanker samt plocka bort eventuella grenas som har ramlat ner.
VÅRA TJÄNSTER

Vi är verksamma i hela Stockholm

Botkyrka , Bromma,  Danderyd , Ekerö , Enköping, Enskede,  Haninge Huddinge,
 Hägersten, 
Järfälla Lidingö Nacka Norrtälje Nykvarn Nynäshamn
Sollentuna, Solna, Spånga,
  Stockholm,  
Strängnäs, 
Södertälje Tyresö
Täby, Uppsala, Vallentuna, Värmdö, 
Åkersberga.


Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.