Gunnar Nyström
Gunnar Nyström
2023-09-15
Mycket bra, från offert till utförande. Rekommenderas!
William Moberg
William Moberg
2023-09-15
Hade fått läckage genom min balkong, via karmen samt tröskel, hade en plåtslagare som var proffisionel och trevlig. Han gjorde ett bra och snyggt jobb efter sig och kommunicerade efter vad jag ville ha gjort, är själv snickare och kan varmt rekommendera denna firma
Lars Boden
Lars Boden
2023-06-17
Tydlig offert, proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande
Montserrat Bassa Vila
Montserrat Bassa Vila
2023-06-10
Satt ny skorsten. Bra gjort och bra kontakt med Max.
Alexander Grepe
Alexander Grepe
2023-05-06
Smidigt företag att ha att göra med. Tydliga, trevliga och man känner att man får rätt hjälp.
Thomas N
Thomas N
2023-05-03
Toppen 👍. Snabb återkoppling samt besök och åtgärd.
Robert Kruger
Robert Kruger
2023-04-22
Detta är helt fantastisk . Först upptäcker man läckage på taket vid takluckan( solcellföretaget vill ej kännas vid ) ringer till TAK 2.0 AB Signe svarar och föreslår jour paketet och att det kommer ut montörer på eftermiddagen,ut kommer Oskar och Max och fixar detta på en gång ,detta är en lösning som skulle kunna hålla 6-12 mån , När detta är klart så frågade jag om det skulle kosta att åtgärda,rår till svar att offerten kommer inom någon dag . Dagen efter kommer denna mailet till mig och jag är nöjd med priset och tar kontakt med Signe,får till svar att detta kommer att ske inom ramen av 3 veckor. Nu är takluckan och läckan åtgärdad och mössan är tät.Tack Oskar och Max ( 2 killar med ett leende och professionellt sätt att bli bemött på).
VÅRA TJÄNSTER

Vårt löfte är kvalitet och säkerhet

Våra taktjänster erbjuder allt inom tak från reparationer och tvättar till takomläggningar där vi alltid jobbar med Svenska standard och svenskproducerade material. Vi är stolta över det arbete vi gör i Järfälla, Skälby, Viksjö och andra områden inom kommunen, där vi säkerställer ett säkert, hållbart och snyggt tak till dit hem.

På TAK 2.0 är vi stark dedikerade till att ge våra kunder en upplevelse där kvalitet, säkerhet, och kommunikation står i fokus. Med vårt höga betyg på Google reviews visar vi vår känsla för service i kombination med kunskap om takbranschen. Oavsett projektets storlek och omfattning så kan vi hjälpa dig i Järfälla med ditt tak.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Upplev en högkvalitativ och förstklassig takupplevelse som kommer med att anlita TAK 2.0 för din takomläggning. Se själv varför vi är det föredragna valet för taktjänster i Järfälla och hela Stockholms län. Lita på oss och ge ditt tak den respekt det förtjänar.

UTVALDA PROJEKT

TAK 2.0s takomläggningar

När du väljer TAK 20 för din takomläggning i Järfälla väljer du ett team av erfarna takexperter som sätter höga krav på att alltid leverera hög kvalitet ihop med bra och tydlig service. Vårt team är vår styrka, och den enighet vi har byggt upp och fortsätter att vidare utveckla är vad som gör att vi alltid leverera en hög standard på alla jobb vi utför.

Bli inspirerad av takomläggningar vi har utfört i närliggande kommuner.

En hel takrenovering där taket fick ett riktigt lyft. I detta projekt bytte vi ut allt ner till råsponten och stängde igen en gammal taklucka som inte använder. Yttertaket blev belagt med den snygga Jönåker Elegant pannan i kulör svart, och som pricken över i:et fick även skorstenen lite extra kärlek med skräddarsydda plåtdetaljer

”Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam”

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Järfälla för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar av TAK 2.0

TAK 2.0 har ett stark ryckte för att leverera utmärkt kundservice och högkvalitativa takomläggningar oavsett storlek och omfattning. Vårt team har stor erfarenhet och uppdaterade med det senaste regelverket från Bygg AMA-21.

Med alla det områden som Järfälla har att erbjuda som den centrala delen Jakobsberg med villa och bostadsområden eller familjerna Kallhäll kan vi erbjuda ett toppklassigt utförande.

Järfälla är en kommun i Stockholm med ca: 5.700 invånare, som är känd för sin levande atmosfär, fantastiska bostadsområden som Kallhäll, Barkaby och Jakobsberg som alla har en unik arkitektur och en genomgående gemenskapskänsla. Med ett stark fokus på familj, stads känslan och gemenskap erbjuder Järfälla en hög standard den service dom kommunen har att erbjuda.

Bland annat Barkarby som är känt för sin framväxande utvecklig och historia är Barkaby en ort med en harmonisk kombination av nytt och gammalt.

Eller varför inte Kallhäll, som är ett eftertraktat område med sina välbyggda boenden och en underbar gemenskap så är detta en idealisk plats för den som söker ett idylliska familjärt bostadsområde. Ja detta är bara några få exempel på vad Järfälla har att erbjuda.

Men att detta i åtanke strävar vi efter att samla dessa fantastiska egenskaper som Järfälla erbjuder i det arbete vi utför. Att få vara med att fortsätta utveckla och förfina Järfälla, ett tak intaget ser vi som en stor förmån. Med dom kunskaper som TAK 2.0 besitter är vi det självklara valet för din takomläggning i Järfälla. 

Redo för takomläggning i Järfälla?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Järfälla

Varför behöver jag lägga om taket?

Som men mycket annat så har även tak ett bäst före datum. Att genomföra en takomläggning när taket börjar ta slut är av stor vikt för ditt hem och dess underhåll för att undvika skador. En av anledningarna är att dessa tak har en större risk för takläckage.

Har du väl fått ett takläckage är det av stor vikt att åtgärda detta så fort som möjligt, för att undvika vidare skor på fastigheten.

Att hamna i denna situation kan bli väldigt kostsamt då dessa skador sällan täcka av hemförsäkringen då skadeorsaken är Utifrån kommande vatten, som då är en kategori som sällan ersätts.

Genom att lägga om taket när behovet finns innan dessa läckage och övriga skador börjar upptäckas så kan ligga steget före och undvika dessa mer omfattande skador.

Vad är en takomläggning?

En takomläggning innebär att byta ut yttertaket. Processen går till som så att takets material rivs ner till råsponten eller takstolarna, beroende på omläggningens omfattning, sedan bygger man upp taket igenom med nytt material.

Att genomföra en takomläggning kan kännas som ett stor och över mäktigt projekt, men är en viktig del i underhållsplanen för ditt hem för att undvika skador.

VÅRA TJÄNSTER

Vi är verksamma i hela Stockholm

Botkyrka , Bromma,  Danderyd ,   Ekerö , Enköping, Enskede,  Haninge Huddinge,
 Hägersten, 
Järfälla Lidingö Nacka Norrtälje Nykvarn Nynäshamn
Sollentuna, Solna, Spånga,
  Stockholm,  Strängnäs,  Södertälje Tyresö
Täby, Uppsala, Vallentuna, Värmdö, 
Åkersberga.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.