Gunnar Nyström
Gunnar Nyström
2023-09-15
Mycket bra, från offert till utförande. Rekommenderas!
William Moberg
William Moberg
2023-09-15
Hade fått läckage genom min balkong, via karmen samt tröskel, hade en plåtslagare som var proffisionel och trevlig. Han gjorde ett bra och snyggt jobb efter sig och kommunicerade efter vad jag ville ha gjort, är själv snickare och kan varmt rekommendera denna firma
Lars Boden
Lars Boden
2023-06-17
Tydlig offert, proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande
Montserrat Bassa Vila
Montserrat Bassa Vila
2023-06-10
Satt ny skorsten. Bra gjort och bra kontakt med Max.
Alexander Grepe
Alexander Grepe
2023-05-06
Smidigt företag att ha att göra med. Tydliga, trevliga och man känner att man får rätt hjälp.
Thomas N
Thomas N
2023-05-03
Toppen 👍. Snabb återkoppling samt besök och åtgärd.
Robert Kruger
Robert Kruger
2023-04-22
Detta är helt fantastisk . Först upptäcker man läckage på taket vid takluckan( solcellföretaget vill ej kännas vid ) ringer till TAK 2.0 AB Signe svarar och föreslår jour paketet och att det kommer ut montörer på eftermiddagen,ut kommer Oskar och Max och fixar detta på en gång ,detta är en lösning som skulle kunna hålla 6-12 mån , När detta är klart så frågade jag om det skulle kosta att åtgärda,rår till svar att offerten kommer inom någon dag . Dagen efter kommer denna mailet till mig och jag är nöjd med priset och tar kontakt med Signe,får till svar att detta kommer att ske inom ramen av 3 veckor. Nu är takluckan och läckan åtgärdad och mössan är tät.Tack Oskar och Max ( 2 killar med ett leende och professionellt sätt att bli bemött på).
VÅRA TJÄNSTER

Dedikerade till kvalitet och tillit i Haninge Kommun

Vi erbjuder kvalitet och tillit för ett brett utbud av taktjänster. Oavsett om du behöver hjälp med en takomläggning, reparation eller taksäkerhet för sotaren så kan du alltid vända dig till oss på TAK 2.0.

Vi är tak-specialister och levererar alltid Svensk standard och arbetar med svenskproducerade material.   

Vårat team av skickliga hantverkare hittar lösningar för varje individuellt tak och genom sin erfarenhet har de stött på många speciella tak-arbeten. Med oss får du en förstklassig takomläggning i Haninge kommun, oavsett om du bor i Västerhaninge, Jordbro, Tungelsta, Dalarö eller på Muskö. Vi kan Haninge och fortsätter att göra kommunen vackrare, ett tak i taget.   

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Våra kunder är viktiga för oss – oavsett vilken typ av takhjälp du är i behov av så erbjuder vi rådgivning.

Boka ett kostnadsfritt platsbesök och upplev varför vi är Haninges självklara val, ta del av våra fina omdömen på Google review.

UTVALDA PROJEKT

TAK 2.0 i Haninge

Som företag är vi helt medvetna om vikten av att våra kunder känner tillit till oss som deras valda takleverantör. Från högkvalitativ service till effektiv och transparent kommunikation, strävar vi ständigt efter att ge våra kunder den trygghet de förtjänar.

Haninge kommun är ett fantastiskt område med en otrolig mångfald. Med allt från det pulserande livet i centrala Haninge, med dess underbara samling av varierande fastigheter och bostadsområden, till mer avlägsna platser som Dalarö eller Tyresta, som erbjuder den unika skönheten och charmen av den svenska skärgården, kombinerat med historiska och karaktäristiska fastigheter.

Följ med oss på en otroligt spännande takomläggning på en Ö i Dalarö skärgård. Här ville kunden bibehålla husets karaktär med gamla pannor som hade ett antikt utseende. Vi vände oss till en leverantör för begagnade pannor, och fick fram en uppsättning av gamla, otroligt häfta lertegelpannor för att få fram just den känslan kunden var ute efter.

Trots att projektet kom med sina utmaningar som bland annat att all transport behövde ske via båt, lyckades vi få till ett fantastiskt slutresultat med en väldigt nöjd kund.        

För att säkerställa långvarig hållbarhet och skydd mot väder och vind, byttes undertaket också ut till ny råspont. Med noggrann efterlevnad av svenska standarder och Bygg AMA, kan familjen nu njuta av ett bekymmersfritt och säkert hem i många år framöver.

”Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam”

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Haninge för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Hur våra takomläggningsprojekt formar Haninges taklandskap.

Haninge är en charmig kommun söder om Stockholm med ca: 92,095 invånare som har mycket att erbjuda med sin mix av stora bostadsområden och fridfulla naturlandskap. Haninge är känt för sitt rika kulturarv och fängslande skärgårdsvyer. Även en stor del av den svenska ekonomin hittar vi Jordbro industriområde, med stora företag som Coca Cola, DagAB, GB Glass och många många fler som är en del av den stora infrastruktur vi har i Haninge.

Mångsidigheten gör detta till en spännande plats både för dom som bor i kommunen och för oss på TAK 2.0 för den variationen som efterfrågas på takomläggningar i Haninge.

Haninge kommun involverar områden som Västerhaninge, Jordbro, Dalarö, Tungelsta och Muskö. Som ett kundcentrerat företag säkerställer vi att alla våra högkvalitativa tjänster når alla hörn av dessa områden i Haninge.

Oavsett om det handlar om att fängsla den fantastiska skärgård som Dalarö erbjuder, till ett kostnadseffektivt arbete på ett radhus i Västerhaninge, eller varför inte förbereda för solceller på ett bostadshus i Jordbro kan du känna dig trygg med att TAK 2.0 besitter alla det kunskap som krävs för att leverera toppklassiga resultat.  

TAK 2.0 har byggt upp ett starkt rykte med att leverera högkvalitativa takomläggningar och tjänster i hela Haninge kommun och Stockholms län. Vår dedikering till kvalitet, tillit och öppenhet i dialog gör att vi sticker ut från mängden. Utöver att alla våra kunder får 10-års garanti på utförd takomläggning, så utgår TAK 2.0 från Västerhaninge. Så vår kunskap och kännedom i kommunen är stor vilket är till en stor fördel i ditt val av takleverantör.

Haninge är en kommun med otroligt mycket att erbjuda. Från stadskänslan du finner i den centrala delen av Handen till den pittoreska skärgårdsdrömmen Dalarö, i en kombination av bostadskomplex, skog och öppna landskap är det en kommun som har allt och lite till.

I och med dessa stora variationer är det viktigt att hitta en takleverantör som förstår sig på hur man samlar ihop omgivningen, fastighetens behov, budget och arkitektur och involverar det i sin takomläggning.

Redo för takomläggning i Haninge?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Haninge

Hur lång tid tar en takomläggning i Haninge?

Detta beror på viket tak som ska bytas samt omfattningen på själva omläggningen. Framkomligheten och vädret har också en stor påverkan över tiden. Men för att ge dig en indikation på tidfattningen vi jobbar efter har vi tagit fram nedan exempel:

Dessa exempel är räknade på en klassisk omläggning utan råspontsbyte, men en yta på 100-150 m².

*Betongpannor: 3-4 veckor
*Lertegel: 3-4 veckor
*Papptak: 2-3 veckor
*Shingel: 3-4 veckor
*Bantäckning: 3-5 veckor

Erbjuder ni akuta reparationer i Haninge?

Det gör vi absolut. TAK 2.0 har en 24-timmars tak jour för just sådana ärenden som akuta takläckage eller övriga skador. När du som kund kontaktar oss kommer du direkt över telefon att få en tid av oss.

Väl på plats utför takteknikern en effektiv läcksökning och provisoriskt lagar läckan/skadan. Varför en provisorisk lösning kan man fråga sig. Jo, en provisorisk lösningen gör att vi inom en mycket snabbare tidsram och få stop på läckaget och undvika att skadan växer sig större. Detta gör också att du som kund köper dig tid att lösa detta permanent.

Ett annat plus med detta upplägg är att du som kund alltid vet exakt hur mycket allt kommer kosta. Då vi delar upp åtgärden i två delar ger vi alla kunder en offert med ett fast pris på åtgärd i stället för löpande, som vi ser att många andra företag gör idag. 

VÅRA TJÄNSTER

Vi är verksamma i hela Stockholm

Botkyrka , Bromma,  Danderyd ,   Ekerö , Enköping, Enskede,  Haninge Huddinge,
 Hägersten, 
Järfälla Lidingö Nacka Norrtälje Nykvarn Nynäshamn
Sollentuna, Solna, Spånga,
  Stockholm,  Strängnäs,  Södertälje Tyresö
Täby, Uppsala, Vallentuna, Värmdö, 
Åkersberga.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vårt team hjälper med takutredning, reparation och underhåll. Kontakta oss för en gratis offert och upplev vår expertis. Säkerställ att ditt tak är i toppskick – begär offert nu.