Gunnar Nyström
Gunnar Nyström
2023-09-15
Mycket bra, från offert till utförande. Rekommenderas!
William Moberg
William Moberg
2023-09-15
Hade fått läckage genom min balkong, via karmen samt tröskel, hade en plåtslagare som var proffisionel och trevlig. Han gjorde ett bra och snyggt jobb efter sig och kommunicerade efter vad jag ville ha gjort, är själv snickare och kan varmt rekommendera denna firma
Lars Boden
Lars Boden
2023-06-17
Tydlig offert, proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande
Montserrat Bassa Vila
Montserrat Bassa Vila
2023-06-10
Satt ny skorsten. Bra gjort och bra kontakt med Max.
Alexander Grepe
Alexander Grepe
2023-05-06
Smidigt företag att ha att göra med. Tydliga, trevliga och man känner att man får rätt hjälp.
Thomas N
Thomas N
2023-05-03
Toppen 👍. Snabb återkoppling samt besök och åtgärd.
Robert Kruger
Robert Kruger
2023-04-22
Detta är helt fantastisk . Först upptäcker man läckage på taket vid takluckan( solcellföretaget vill ej kännas vid ) ringer till TAK 2.0 AB Signe svarar och föreslår jour paketet och att det kommer ut montörer på eftermiddagen,ut kommer Oskar och Max och fixar detta på en gång ,detta är en lösning som skulle kunna hålla 6-12 mån , När detta är klart så frågade jag om det skulle kosta att åtgärda,rår till svar att offerten kommer inom någon dag . Dagen efter kommer denna mailet till mig och jag är nöjd med priset och tar kontakt med Signe,får till svar att detta kommer att ske inom ramen av 3 veckor. Nu är takluckan och läckan åtgärdad och mössan är tät.Tack Oskar och Max ( 2 killar med ett leende och professionellt sätt att bli bemött på).
VÅRA TJÄNSTER

Taktjänster för varje hem i Botkyrka

Som Stockholmsbaserade takspecialister, strävar TAK 2.0 efter kundnöjdhet och kvalitativt hantverk. Vi tillhandahåller omfattande tjänster som inkluderar takomläggningar, reparationer, takrengöringar och plåtslageri, för att möta dina behov i Botkyrka och Stockholms län.

Oavsett om du bor i livliga Tumba eller det natursköna Hallunda, levererar vi personligt anpassade lösningar, alltid enligt svenska kvalitetsstandarder för hållbarhet och säkerhet.

För att hjälpa till vid omedelbara takläckage, har vi en 24-timmarstjänst tillgänglig över hela Stockholms län. Vårt team är redo att ge snabba, effektiva lösningar för att undvika ytterligare skador på ditt hem.

Vi förstår att takomläggning är en stor investering och att alla tak och områden har olika behov, därför skräddarsyr vi våra offerter och lösningar utefter vad ditt hem behöver.

Vid behov av takunderhåll erbjuder vi även takrengöring och målning. Dessa tjänster kan ge ditt tak ett nytt utseende och förlänga dess livslängd.

Säkra ditt tak med TAK 2.0

Lita på TAK 2.0 för din kommande takomläggning i Botkyrka.
Kontakta oss idag för rådgivning och platsbesök!

UTVALDA PROJEKT

TAK 2.0 – Våra takomläggningar i Botkyrka

Vi erbjuder vår expertis i hela Botkyrka kommun, som bland annat Tumba, Fittja och Hallunda. Vi jobbar med omgivningen och bostadens karaktär för att få en helhets känsla i hantverket. Oavsett om våra tjänster önskar i ett bostadsområde i Fittja eller ett villaområde i Tumba så kan vi lova att fånga allt det vackra som Botkyrka kommun har att erbjuda i vårt hantverk, och göra ditt hem hållbart, säkert och riktigt snygg men många bekymmersfris år att se fram emot.   

TAK 2.0 la nytt tak på nybygget av en förskola i Botkyrka kommun, med fokus på montering av specialfärgade takpannor och detaljer för att skapa ett estetiskt tilltalande tak. Utmaningen med att anpassa läktavstånd och takpannornas position för olika takfallslängder hanterades med noggrannhet och skicklighet.

Vi prioriterade säkerheten på arbetsplatsen och minimerade miljöpåverkan genom att använda miljövänliga material, i linje med byggets Miljöbyggnad Silver-certifiering. Tack vare effektiv kommunikation och planering lyckades vi framgångsrikt leverera projektet inom angiven budget och tidsram.

I slutändan har TAK 2.0 bidragit till ett högkvalitativt och miljövänligt projekt, som kommer att ge ett positivt tillskott till Botkyrka kommun.

Behöver ditt tak förnyas?
Välj TAK 2.0 AB i Botkyrka för kvalitet och hållbarhet. Begär en offert idag!

UTVALDA PROJEKT

Fler takomläggningar från TAK 2.0

Söder om Stockholm hittar vi Botkyrka kommun, en levande kommun som är känd för sin rika kulturella mångfald, fantastiska landskap och en stark gemenskap som sträcker sig genom hela Botkyrka som Vårsta, Tumba, Fittja och Hallunda. Ja, oavsett vilken del i kommunen du tillhör står TAK 2.0 redo att förvandla ditt hem i linje med allt det fantastiska dom Botkyrka har att erbjuda.

Med sina ca: 90,000 invånare är detta den perfekta plasten för både familjer och företag men invånare från hela världen. En kommun med full fart, där vi hittar bland annat stora bostadsområden med tillställningar som festivaler med mycket lokalt engagemang, till fantastisk natur med parker, skogar, sjöar och en uppsjö av utomhus aktiviteter som exempelvis golfbanor.

Botkyrka erbjuder även toppklassig utbildning från Södertörns Universitet. En kommun med en balans mellan, stadsliv, utbildning, idylliska bostadsområden och en otrolig naturupplevelse.  

Vi besitter kunskapen och erfarenheten av en stor variation tak. Med allt från papp, betong, lertegel, shingel till sedum, plåt, resitrix och även reparationer av skiffer. Eftersom vi besitter just den breda kunskapen inom tak så är vi inte bara ett självklart val för privatpersoner, utan även åt företag, BRF:er, ja till och med andra takföretag. Här hjälper vi andra takleverantörer framför allt med montage av resitrix. Detta är ett material som kräver en väldigt specifik kunskap och erfarenhet som inte många takläggare bisitter, utom TAK 2.0 så klart.

På TAK 2.0 tror vi på kraften nav enighet, både i vårt arbete och i vårt band till dig som kund. Med ett team av erfarna och kunniga taktekniker är det självklara valet i Botkyrka, en kommun som har fantastiskt mycket att erbjuda. Med allt från takomläggningar i Hallunda till renovering av taket på ett bostadshus i Fittja kan du räkna med ett förstklassigt utförande. Så oavsett vad du behöver hjälp med, så är vi bara ett samtal bort.     

Redo för takomläggning i Botkyrka?

Kontakta TAK 2.0 AB för varaktig kvalitet och säkerhet.
Skydda ditt hem idag!

ARTIKLAR

Hjälp för din takomläggning i Botkyrka

Hur lång tid tar en takomläggning i Botkyrka?

Detta beror på vilket tak som ska bytas samt omfattningen på själva omläggningen. Framkomligheten och vädret har också en stor påverkan över tiden. Men för att ge dig en indikation på tidfattningen vi jobbar efter har vi tagit fram nedan exempel

Dessa exempel är räknade på en klassisk omläggning utan råspontsbyte, men en yta på 100-150 m².

  • Betongpannor: 3-4 veckor
  • Lertegel: 3-4 veckor
  • Papptak: 2-3 veckor
  • Shingel: 3-4 veckor
  • Bandtäckning: 3-5 veckor

Vad är TAK 2.0s förhållningssätt till takbyte i Botkyrka?

På TAK 2.0 använder vi ett kundcentrerat tillvägagångssätt för takbyte. Det menas med att du som kund är 100% involverad i projektet och dess steg.

Vårt erfarna team försäkrar att varje enskilt projekt uppfyller varje kundens specifika behov, med hjälp av högkvalitativa material och utföranden. Vi prioriterar kommunikation och transparens med regelbunden dialog under hela projektet.  

V ill du läsa mer om våra takomläggnings tjänster, läs mer här >

VÅRA TJÄNSTER

Vi är verksamma i hela Stockholm

Botkyrka , Bromma,  Danderyd ,   Ekerö , Enköping, Enskede,  Haninge Huddinge,
 Hägersten, 
Järfälla Lidingö Nacka Norrtälje Nykvarn Nynäshamn
Sollentuna, Solna, Spånga,
  Stockholm,  Strängnäs,  Södertälje Tyresö
Täby, Uppsala, Vallentuna, Värmdö, 
Åkersberga.

Få professionell takhjälp – begär offert idag

Vi gör Botkyrka vackrare, ett tak i taget. Vill du bli en av de som stolt visa upp sitt hållbara vällagda tak, så har du hittat rätt. Med en 10 års garanti på utförd takomläggning kan du känns dig trygg med TAK 2.0 som din valda takläggare i Botkyrka.